Oyuna girdi, topla buluştu, Beşiktaş'taki ilk golünü attı

01.05.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 21:43

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, sonradan dahil olduğu Hatayspor maçında gol atarak Beşiktaş kariyerindeki ilk golünü kaydetti.

Oyuna girdi, topla buluştu, Beşiktaş'taki ilk golünü attı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş ve Hatayspor, Süper Lig’in 38. haftasında kozlarını paylaştı. Maça fırtına gibi başlayan siyah - beyazlılar 38 dakikada skoru 4-0 yaparken, 5. gol genç futbolcu Rıdvan Yılmaz’dan geldi.

 

Topla ilk buluşmasında golünü attı

Beşiktaş’ın 4. golünü atan Kevin N’Koudou, 43. dakikada sakatlanınca yerine Rıdvan Yılmaz oyuna dahil oldu. 19 yaşındaki futbolcu, maça girdikten sonra 44. dakikada topa ilk dokunuşunda golü buldu. Genç oyuncu Süper Lig kariyerinde ilk golünü kaydetti.  

 

Rıdvan Yılmaz'ın golü nasıl geldi?

Sağ kanattan Rosier yerden kaleye paralel pasını gönderdi. Arka direkte Rıdvan Yılmaz topa dokundu ve genç futbolcu skoru 5-0'a getirdi.

Ersin kalesinden çıktı, Rıdvan'ı tebrik etti

Rıdvan'ın golünden sonra tüm takım genç oyuncunun yanına giderek sevinç yaşadı. Rıdvan ile birlikte altyapıdan çıkan ve Sergen Yalçın tarafından kalenin teslim edildiği Ersin Destanoğlu da golün ardından kalesini terk edip arkadaşını kutlamaya gitti.

 

Kutlamalar devre arasında da sürdü

İlk yarıda gelen son düdüğün ardından takımlar soyunma odasına giderken, uzun yıllar Beşiktaş altyapısında çalışan ve Rıdvan Yılmaz'da emeği olan yardımcı hocalardan Ozan Köprülü de oyuncuyu sarılarak kutladı. 

 

Yine Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve yıllardır forma giyen Necip Uysal da Rıdvan'a sarılıp genç oyuncuyu tebrik etti. 

 

2007 - 2008 sonrası en çok gol katkısı

Bu sezon 21 farklı oyuncusundan gol katkısı alan Beşiktaş, 2007-08 sezonundan bu yana en fazla oyuncusu gol atan Süper Lig takımı oldu.

Senin için hazırladığımız haberler