Oyuna girmediği için sözleşmesi feshedilen Aras Özbiliz konuştu

05.04.2019 - 23:20 | Son Güncellenme: 05.04.2019 - 23:20

Beşiktaş'tan Willem II'ye kiralık olarak giden ve Fortuna Sittard ile oynanan maçta oyuna girmeyi reddettiği için sözleşmesi feshedilen Aras Özbiliz açıklamalarda buldu. Özbiliz, "Oyuna girmeyi reddettiğim doğru. Bu yanlıştı ve bunun için de özür dilerim" dedi.

Beşiktaş'tan Willem II'ye kiralık olarak giden Aras Özbiliz, disiplinsiz davranışları nedeniyle Hollanda ekibinden gönderildi. Aras Özbiliz, Fortuna Sittard ile oynanan lig maçında oyuna girmeyi reddettiği için kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonrasında ise sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

" Bu yanlıştı ve bunun için de özür dilerim"

Aras Özbiliz yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Oyuna girmeyi reddettiği için hatalı olduğunu kabul eden 29 yaşındaki Ermeni futbolcu, "Fortuna Sittard maçında oyuna girmeyi reddettiğim doğru. Bu yanlıştı ve bunun için de özür dilerim. Duygularım ağır bastı ve bir hata yaptım. Ancak 2 haftadır sakat olan ve maçtan yalnızca 1 gün önce çalışmaya başlayan bir oyuncu nasıl oyuna girer? 2 gün sonra kadro dışı bırakıldım. Bu da benim hayal kırıklığımı arttırdı. Beni tanıyan herkes ne kadar profesyonel ve dürüst bir insan olduğumu bilir" ifadelerini kullandı.

Aras Özbiliz, sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönecek. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler