Oyuncular başkanı dövdü! Karakolluk oldular...

10.11.2021 - 12:21 | Son Güncellenme: 10.11.2021 - 15:32

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalya Anadolu Spor Kulübü, kavga olayıyla birlikte gündeme yerleşti. Kulüp Başkanı Şenay Çaplık ile sporcular Kübra Akçayoğlu ve Yağmur Kaygusuz'un arasında yaşanan kavga karakolda bitti.

Oyuncular başkanı dövdü! Karakolluk oldular...

Koray Geçgel - Ajansspor

Yaşanan olayların ardından iki sporcudan şikayetçi olan Başkan Şenay Çaplık, karakola giderek ifade verdi.

DARP NASIL OLDU ?

Başkan Şenay Çaplık'ın takımda olmasını istemediği Yağmur Kaygusuz'a, "Eşyalarını topla ve buradan git" demesinin ardından fiziksel müdahalede bulunduğu ve sonrasında olayların başladığı iddialar arasında yer aldı. Yaşanan tartışmaya Kübra Akçayoğlu'nun da dahil olmasıyla birlikte olayın büyüdüğü ve karakola taşındığı da gelen haberler arasında yer aldı.

 

 

BAŞKAN ÇAPLIK : YANLIŞI SEVMEM VE AFFETMEM

Her iki sporcunun saldırısına uğradığını ifadesinde veren Çaplık, "Takımı geç kurduk. 2.5 aylık takımız. Yabancı oyuncuların oturma iznini çıkarılmasını bekliyoruz onlara ödeme yapmadık ancak Türk oyunculara gerçek sigorta yapıyorum. Oyuncularımın bir ay maaş alacakları var. Bu böyle bilinsin. Yanlışı sevmem ve affetmem de. Sadece birisi dışında oyuncularımdan memnunum. Sorunlu olduğum oyuncum ile babamın vefatından önce (yani 6 hafta) disiplinsiz davranışlarından dolayı yolları ayırmaya karar verdim. Ama o nedense  ayrılmak istemedi. Tesisleri terk etmesini istedim, ona da yanaşmadı.Antrenörüm de onun kalmasını istedi. O yüzden yaşandı tüm olaylar" dedi.

 

 

BAŞANTRENÖR : OLAYLAR DOĞRU

Antrenör Ali İhsan Tekin, yaşanan olayı doğrularken, konunun kendisinin dışında geliştiğini ve görüş bildirmesinin doğru olmayacağını ifade etti. Kavga esnasında olay yerinde bulunmadığını söyleyen Ali İhsan Tekin, "Olay yaşandıktan sonra haberim oldu. Tarafları, karakolda gördüm. Şu an Başkan'a ulaşamıyoruz, sporculara kulüp olarak ceza verilip verilmeyeceğini bilmiyorum" sözlerine yer verdi.

OYUNCULAR : ELİMİZDE VİDEO KAYDI VAR

Olayla ilgili olarak konuşan Kübra Akçayoğlu, olayın çok büyümesini istemediklerini belirterek, "Başkan, şikayetini geri çekeceğini söyledi. Eğer bunu yaparsa biz de şikayetimizden vazgeçeceğiz. Elimizde darp raporu ve olay anına ait kayıtlar var, ancak konunun kapanmasını istiyoruz. 3 aydır para alamıyoruz. Zor durumdayız. Takımda huzur yok. Göçebe hayatı yaşıyoruz" sözlerine yer verdi.
Diğer yandan takımın idari menajerliğini yapan Haluk Dönmez ise telefonlara bakmıyor.

Senin için hazırladığımız haberler