Oyunculardan Çağdaş Atan'a övgü: "Hocamızla oyunumuzu çok geliştirdik"

13.12.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 21:24

Süper Lig'in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Alanyaspor oyuncuları neler söyledi? Bakasetas, antrenörü Çağdaş Atan için neler dedi? İşte detaylar...

Oyunculardan Çağdaş Atan'a övgü: "Hocamızla oyunumuzu çok geliştirdik"

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor, 2 maç aradan sonra galip geldi. Akdeniz ekibi, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek puanını 26'ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü. 

Karşılaşmanın ardından Aytemiz Alanyaspor'un orta saha oyuncularından Tayfun Bingöl,"Sahada görev verildiği her an en iyisini yapmak istiyorum. Her hafta iyi oyun oynuyoruz. Hocanın oynattığı oyun çok kaliteli. 26 puan olduk. Çok güzel bir serinin devamını gelecek hafta yapmak istiyoruz. Beşiktaş'ı yendik, zirvede kalmak istiyoruz. Bu sevinç ilk değil, son da olmayacak. Mutluyuz kazandığımız için" dedi. 

Galip gelmemiz iki golün ötesindeydi

Karşılaşmada Alanyaspor'a galibiyeti getiren gollerin sahibi Anastasios Bakasetas da, galibiyetten duyduğu sevinci dile getirirken, antrenörü Çağdaş Atan'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Bugün galip gelmemiz attığım iki golün ötesindeydi." diyen Bakasetas, "Bugün iyi oynadık. Çok zorlu bir rakibe karşı iki maç kaybettikten sonra iyi bir reaksiyon verdik. Kazanamadığınız zaman attığınızın golün bir önemi olmuyor. Kazandığımız zaman gol atmama daha çok seviniyorum. Maçın adamı olarak Tzavellas'a oyumu vermek isterdim. Hocamızla birlikte oyunumuzu çok geliştirdik. Oyınu kontrol ediyoruz. Hocamız çok hırslı. Gerçekten futbolculardan daha fazla çalışıyor diyebilirim. Bu da bütün oyuncuları ekstra moteive ediyor. Hepimiz onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

Akdeniz ekibinin 22 yaşındaki genç oyuncusu Berkan Kutlu ise, "Takım arkadailarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Bizim taktiğimiz var. Onu harfiyen uygulayınca bu müadeleler ortaya çıkıyor. 2 maç kaybettik, ondan sonra bu reaksiyon çok güzel oldu. Çok önemli 3 puan aldık. 3 maç üst üste kaybetsek kötü bir rutine girecektik." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler