Oyuncusundan açıklama! "Fenerbahçe'ye..."

26.05.2020 - 19:05 | Son Güncellenme: 26.05.2020 - 19:10

Oyuncusundan açıklama! "Fenerbahçe'ye..."

Alanyaspor'un futbolcusu Onur Bulut, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Seyircisiz maçlar futbolu nasıl etkiliyor? Dortmund - Bayern Münih maçı nasıl geçer? Erol Bulut nasıl bir teknik direktör? Erol Bulut, Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi? Onur Bulut, tüm bu soruları Spor Kazanı programında cevapladı.

Seyircisiz maçların temposu düşük oluyor!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Alanyaspor'un futbolcusu Onur Bulut, "Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta takım antrenmanlarına başladık. Daha öncesinde 3 grup halinde çalışıyorduk ancak artık beraber çalışıyoruz. Maçlar hemen başlasaydı bence daha iyi olabilirdi. Bence herkes kendi sahasında maçları oynamalı ve normal düzen devam etmeli. Bundesliga'nın geçen haftaki istatistiklerine baktım. Koşu mesafelerinde bir düşüş olmamış. Seyircilerin olmaması bence maçların temposunu düşürüyor. Seyirciler sizi en az %5 oranında motive ediyor." şeklinde konuştu.

Haaland böyle devam ederse Lewandowski'yi geçebilir!

Almanya doğumlu oyuncu, Bundesliga'da haftanın maçı olan Dortmund - Bayern Münih maçını değerlendirdi. Onur Bulut, "İki takım da iyi durumda. Bence Bayern Münih bu maç için bir adım önde. Bayern Münih bu akşam maçı kazanırsa şampiyonluğu bırakmaz. Dortmund yarışta kalmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda. Lewandowski dünyanın en iyi forvetlerinden biri. Haaland böyle devam ederse Lewandowski'yi geçebilir. Takım arkadaşlarının söylediğine göre Haaland çok çalışkan bir oyuncuymuş. Tıpkı Cristiano Ronaldo gibi sürekli kendini geliştirmeye çalışan bir oyuncu." dedi.

Fenerbahçe'nin finale çıkmasını isterim!

Onur Bulut, Alanyaspor'un Türkiye Kupası'ndaki şansını değerlendirdi. Bulut, "Türkiye Kupası'nda şansımız çok yüksek. Finale doğru ilk adımı attık. Biz Fenerbahçe'ye karşı daha iyi oynuyoruz. Finalde Fenerbahçe'yle karşılaşmak bizim için daha iyi olur. Fenerbahçe'nin finale çıkmasını isterim. Finalde her şey olabilir." şeklinde konuştu.

Erol Bulut eğer Fenerbahçe'ye giderse başarılı olur!

Hocası Erol Bulut'tan övgü dolu sözlerle bahseden Onur, eğer gitmesi halinde Erol Bulut'un Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini söyledi. Onur Bulut, "Erol Bulut her anlamda çok iyi bir teknik direktör. Teknik ve taktik olarak çok üst düzey bir isim. Oyuncularla empati kurabiliyor ve bizi anlıyor. Erol Bulut eğer Fenerbahçe'ye giderse başarılı olur." dedi.

Sezon sonu her şey olabilir!

Onur Bulut son olarak Alanyaspor'daki geleceği hakkında konuştu. Bulut, "Benimle kimse konuşmadı. Eğer bir teklif gelirse her şey olabilir. Ben şu anda sezonu bitirmeye bakıyorum. Takım olarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Sezon sonu her şey olabilir." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler