"Oyunumuzun karşılığını aldık"

02.12.2015 - 19:13 | Son Güncellenme: 02.12.2015 - 19:13

Spor Toto 2. Lig temsilcisi İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda penaltı atışları sonucu 3-1 kazandıkları Balıkesirspor maçına ilişkin "Oyunumuzun karşılığını aldık" dedi.

Güngör, normal süresi ve uzatmaları 1-1 tamamlanan ve 3-1 penaltılarla üstünlük sağladıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Balıkesirspor ile başa baş mücadele ettiklerini söyledi.

Takımının iyi penaltı attığını ifade eden Güngör, şöyle konuştu:

"Antrenmanda penaltı çalışması yaptık. Son bölümlerde maçın penaltılara kalmasını çok istiyordum. Çünkü takımım iyi penaltı atıyor. Oyunumuzun karşılığını aldık. Tabi ki bu moralle ligde de artık bir çıkış yapmamız gerekiyor. İnşallah bu dönüm maçımız olur."

- Balıkesirspor cephesi
Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, penaltı atışları sonucu elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Bu tip maçlarda her türlü sonucun alınabileceğini belirten Yılmaz, "Penaltılarla elenmeye üzüldük. Oyuncuyu konsantre etmekte zorlandığımız bir durumla karşılaştık. İnegöl çok iyi oynadı. İki çok önemli oyuncumuz Kerim ve Hamit sakatlandı. Buna çok üzüldük. İnşallah pazar günü oynayacağımız Karşıyaka maçına kadar düzelirler. Penaltılar olunca iş şansa kalıyor. İnegölspor'a bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler