Ozan Balaban: Kupayı 2 sene üst üste alacağız

22.03.2018 - 23:25 | Son Güncellenme: 22.03.2018 - 23:25

Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, deplasmanda Kızılyıldız karşısında elde edilen 80-63'lük galibiyetin ardından açıklamalar yaptı. Kızılyıldız ile hesabı kapattıklarını söyleyen Balaban, "Belgrad’da da orayı dolduracağız ve kupayı 2 sene üst üste alacağız" dedi.

Ozan Balaban, FB TV’ye yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Skor aldatmasın Kızılyıldız çok iyi bir takım. Euroleague’de bazı istatistiklerde birinci sırada olan bir takım. Biz takımımıza güveniyoruz. Sahada mücadele etmek lazım, maç maç bakmak lazım. Sağlıklı bir şekilde Play Off’lar girersek Belgrad’a geleceğiz. Bu sene tek tek hesap kapatıyoruz. Kızılyıldız’la geçen seneden kalan bir hesabımız vardı, onu kazandık. İnşallah Belgrad’da Final Four’da 2 sene öncesinin açık hesabı var, onu kapatacağız.

Bence ikinci bitireceğiz, kalan 2 maçımızı da kazanırız. Karşımıza kimin çıkacağı belli değil ama bu seviyede kim çıkarsa çıksın inşallah turu geçeceğiz. Belgrad’da Final Four’da olacağız. Benim temennim sağlıklı kalmamız. Ben alnımızın akıyla kupayı Final Four’dan kupayı alıp döneceğimize inanıyorum. Maç maç bakalım, çok heyecanlanmayalım. Müthiş bir taraftarımız var. 2 gün önce Euroelague temsilcileriyle konuştuk, sahaya madde atıldıktan sonra salonda gösterdikleri reaksiyon… Kulüp olarak ceza aldık ama bunu taraftarımıza anlattık. Euroelague de aynı şeyi söylüyor, “Görmediğimiz bir tecrübe oldu” diyor. Büyük Fenerbahçe taraftarıyla bu takım Play Off’ları geçecek, Belgrad’da da orayı dolduracağız ve kupayı 2 sene üst üste alacağız"

Senin için hazırladığımız haberler