Galatasaray'dan Ozan Kabak beklentisi!

20.06.2019 - 10:13 | Son Güncellenme: 20.06.2019 - 13:17

Galatasaray'dan Ozan Kabak beklentisi!

Alman ekibi Stuttgart’a geçtiğimiz sezonun devre arasında 11 milyon Euro karşılığında satılan Ozan Kabak, Galatasaray’a yine para kazandırmaya hazırlanıyor. Futbolcu, başka bir kulübe transfer olması durumunda sarı-kırmızılılar da bu satıştan kazanacak. Galatasaray, Ozan Kabak transfer olursa kaç para kazanacak? Detaylar haberde.

Ozan Kabak ilk sezonunda küme düşmüştü

Galatasaray’da takımın mali açıdan sıkıntı yaşadığı bir dönemde fedakârlık yaparak Stuttgart’ın teklifini kabul eden Ozan Kabak, ilk sezonunda Stuttgart ile birlikte küme düşmüştü.

Ozan Kabak’a transfer teklifleri yağıyor

Ancak kısa sürede gösterdiği performansla hem Almanya’daki takımların hem de Avrupa’nın devlerinin dikkatini çeken 19 yaşındaki stopere teklif yağdığı bildirildi.

Ozan Kabak’ı hangi takımlar transfer etmek istiyor?

Son olarak Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İtalya’dan Milan’ın kadrosuna katmak istediği Ozan için ayrıca Schalke 04, M’Gladbach, Juventus, Roma, Porto ve Monaco devrede.

Galatasaray bir sonraki satıştan ne kadar pay alacak?

Konuşulan rakamın 18 milyon Euro’lara kadar çıktığı, transferin bu rakama bitmesi durumunda Cim Bom’un bu satıştan alacağı payın yüzde 15 olacağı bildirildi.

Stuttgart Sportif Direktörü Sven Mislintat açıkladı

Bu arada Stuttgart Sportif Direktörü Sven Mislintat, Ozan Kabak ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ozan Kabak'ın serbest kalma maddesi var. Bir kulüp bunu ödeyecektir. Bu maddenin belirli bir zamanı bulunuyor. Sonsuza dek aktif olmayacak” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler