Ozan Kabak, Galatasaray'a mı dönüyor? Stuttgart'tan açıklama!

30.05.2019 - 08:47 | Son Güncellenme: 30.05.2019 - 11:47

Ozan Kabak, Galatasaray'a mı dönüyor? Stuttgart'tan açıklama!

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon Türkiye’yi Devler Ligi’nde temsil edecek. Sarı-kırmızılılar, transfer için düğmeye bastı. Galatasaray’ın eski futbolcusu Ozan Kabak’ı transfer etmek istediği gündeme geldi. Ozan Kabak Galatasaray’a geri mi dönüyor? İşte yaşananlar…

Galatasaray 2 kupa kazandı

Galatasaray, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Spor Toto Süper Lig’de kupayı kaldırmayı başardı. Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon için beklenti yükseldi.

Yönetim transfer konusunda harekete geçti

Fatih Terim ve öğrencileri gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefliyor. Yönetim ise bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız verdi.

Transferde ince eleyip sık dokunacak

Takımdan ayrılacak bazı futbolcuları bekleyen Galatasaray yönetimi, transferde ince eleyip sık dokuyacak.

Ozan Kabak Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti

Galatasaray’ın, Stuttgart forması giyen eski oyuncusu Ozan Kabak’ı transfer etmek istediği öne sürüldü.

Ozan Kabak, takımı küme düşünce ayrılmayı kafaya koydu iddiası

Stuttgart’a 11 milyon Euro bedelle transfer olan Ozan Kabak’ın, takımının Bundesliga’ya veda etmesi sonrası ayrılığı kafasına koyduğu öne sürüldü.

Stuttgart'tan Ozan Kabak için açıklama geldi

Stuttgart cephesinden de Ozan Kabak’ın geleceği hakkında resmi bir açıklama geldi. Stuttgart Sportif Direktörü Thomas Hitzlsperger, Ozan Kabak'ı gelecek sezon takımda tutmalarının çok zor olduğunu söyledi.

Ozan Kabak’ın sözleşmesinde 15 milyon Euro maddesi

Stuttgart’ın sportif direktörü Thomas Hitzlsperger, Ozan Kabak’ın sözleşmesinde küme düşme halinde 15 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi olduğunu doğruladı.

Hitzlsperger: “Ozan Kabak’ı tutmak çok zor olacak”

Genç savunma oyuncusu hakkında kısa bir açıklama da yapan Hitzlsperger, “Ozan’ın burnu kırıldı ve şu an tedavi için Türkiye’de bulunuyor. Ozan çok yetenekli bir oyuncu. Onu takımda tutmak çok zor olacak” şeklinde konuştu. Bu gelişmelerin ardından Ozan Kabak ise yaptığı açıklamada, "Hedeflerimize ulaşmak için büyük bir mücadele gösterdik ama ne yazık kı istediğimiz şekilde bitirmeye yetmedi. Muhteşem taraftarımız ile Stuttgart'ın ait olduğu yere geleceğine inanıyorum." dedi. (Skor)

Senin için hazırladığımız haberler