Ozan Kabak golü attı, Almanya'da gündem oldu!

07.04.2019 - 14:11 | Son Güncellenme: 07.04.2019 - 17:11

Ozan Kabak golü attı, Almanya'da gündem oldu!

Almanya Ligi'nde Stuttgart formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Ozan Kabak, yine gündemde oldu. Nürnberg karşısında beraberliği getiren golü kaydeden Ozan Kabak için Almanya’da övgü dolu sözler sarf edildi.

Ozan Stuttgart'ta başarılı performansını sürdürüyor

Ozan Kabak’ın başarılı performansı Alman futbolunun en çok konuşulan konularından biri olmayı sürdürüyor. Galatasaray’dan transfer olduğu Stuttgart’ta başarılı bir performans sergileyen 18 yaşındaki savunma oyuncusu, son olarak takımının Nürnberg ile berabere kaldığı karşılaşmada beraberliği getiren golü atınca yine manşetlere çıktı. 

"Nasıl gol atılacağını gösteriyor"

Kümede kalma yarışındaki rakipleri karşısında fileleri havalandıran vuruşuyla, kritik puanı getiren ve yeni takımında üçüncü golünü kaydeden Ozan Kabak için, övgü dolu ifadeler kullanıldı. Stuttgarter Nachrichten gazetesi ‘Ozan Kabak santrforlara nasıl gol atılacağını gösteriyor’ başlığıyla bir haber haber yayınladı.

"Sahanın en iyilerindendi"

Nürnberg karşısında lig sıralamasında gerilemeye yol açacak olası bir mağlubiyeti, Ozan’ın attığı golün engellediğine dikkat çekildi. Türk futbolcunun sahanın en iyi isimlerinden bir tanesi olduğu yorumuna da yer verildi. Defansif becerilerinin yanında ofansif olarak da çok kritik katkılar yaptığının altı çizildi. 

Ozan Kabak hocasını kurtardı

Bundesliga’nın resmi sitesinde de Ozan Kabak öne çıkan isimlerden bir tanesi oldu. Stuttgart teknik direktörünün koltuğunun sallantıda olduğuna gönderme yapılarak “Ozan Kabak teknik direktör Marcus Weinzierl’i kurtardı” ifadesi kullanıldı. Genç savunma oyuncusunun daha önce de goller attığı, bu kez de kümede kalma yolunda önemli bir işe imza attığı vurgulandı.

Ozan'ın fotoğrafları Stuttgart sokaklarında

Öte yandan Ozan Kabak'ın fotoğrafları Stuttgart sokaklarına asıldı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler