Ozan Kabak kariyerindeki 100. maçına çıktı

Feride Kara
09.01.2022 - 23:33 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 23:45

Galatasaray altyapısından yetişerek yurtdışına transfer olan genç futbolcu Ozan Kabak bugün kulüp kariyerinin 100. resmi maçına çıkma başarısı gösterdi.

Ozan Kabak kariyerindeki 100. maçına çıktı

Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak bugün Norwich City ile 100. maçına çıktı. Bugün sosyal medya hesabından kariyerinin 100. maçını kutlayan Kabak kendisine çok şey öğreten hocalarına teşekkür etti. 

21 yaşında 100. maçı

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Ozan Kabak: "Bugün kulüp kariyerimde 100. resmi maçıma çıktım. 21 yaşıma Süper Lig, Bundesliga ve Premier Lig tecrübesi; beş farklı şehir, onlarca takım arkadaşı sığdırdım. Kendilerinden çok şey öğrendiğim tüm hocalarıma minnettarım. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı. 

Önce Almanya sonra İngiltere

Bu sezon Norwich City'nin Schalke 04'ten kiraladığı Ozan Kabak, İngiltere Premier Lig'de 9 maçta forma giydi ve 744 dakika sahada kaldı. Galatasaray altyapısından çıkarak A takım formasını giyen Ozan Kabak kısa zamanda gösterdiği performans ile Bundesliga takımlarından Stuttgart'a transfer olmuştu. Ozan sonrasında yine Almanya'da Schalke 04'e ve sonrasında ise Premier Lig takımlarından Norwich City'nin formasını giydi. 

İlgini Çekebilir
Arda Turan'a İspanyollar da çok şaşırdı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler