Ozan Kabak, Manchester United'a karşı forma giyecek mi? Klopp duyurdu

İsa Kethüda
12.05.2021 - 18:41 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 23:10

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, milli futbolcu Ozan Kabak'ın yarın oynanacak olan Manchester United maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. İşte detaylar.

Ozan Kabak, Manchester United'a karşı forma giyecek mi? Klopp duyurdu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Ozan Kabak'ın Manchester United maçında forma giyip giyemeyeceği ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ozan, ManU maçını kaçıracak

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, Nat Phillips ve Rhys Williams'ın Manchester United'a karşı forma giyebileceğini Ozan Kabak'ın ise forma giyemeyeceğini söyledi.

Southampton maçında oynamadı

Bilindiği üzere milli futbolcu sakatlığı nedeniyle Southampton karşılaşmasında forma giyememişti. 21 yaşındaki savunma oyuncusu İngiliz ekibiyle 13 maçta forma giydi. 

Henderson sezonu kapattı

Öte yandan Klopp, Jordan Henderson'un ise sezonu kapattığını açıkladı. Klopp, "Hendo henüz takımla antrenmanlara başlamadı ve muhtemelen gelecek hafta antrenman yapma şansı olacak. Yani Hendo iyi dinlenirse Euro 2020 için hazır olacağı anlamına geliyor. Ama lig için hayır" dedi. 

Manchester United - Liverpool maçı ne zaman?

Manchester United ile Liverpool arasındaki maç yarın oynanacak ve saat 22:15'te başlayacak. Bu dev maçı S Sport canlı olarak ekranlara getirecek. 

Senin için hazırladığımız haberler