Ozan Kabak: "Van Dijk ile karşılaştırılmak iyi hissettiriyor"

15.06.2020 - 20:36 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 20:42

Ozan Kabak: "Van Dijk ile karşılaştırılmak iyi hissettiriyor"

Bundesliga'da Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, S Sport'ta yayınlanan Bundesliga Analiz programına bağlandı.

AJANSSPOR

Almanya'da kendisi hakkında yapılan yorumları ve kariyerinin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan Ozan Kabak, kendisini ileride Şampiyonlar Ligi'nde sürekli oynayan bir takımda görmek istediğini belirtti.

"Van Dijk ile karşılaştırmak iyi hissettiriyor"

Favori oyuncusu Van Dijk ile karşılaştırılmasının kendisine ne ifade ettiği sorulan genç oyuncu, "Van Dijk ile karşılaştırmak herkese iyi hissettirir. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum her maçta. Ben kendimi her zaman hazır tutmaya çalışıyorum. Bundesliga çok tempolu bir lig. Fiziksel olarak ileri gittiğimi düşünüyorum. Maç oynadıkça özgüvenim de artıyor. Liderlik ruhum da gelişiyor diyebilirim. Almanlar agresifliği çok seviyor." şeklinde konuştu.

"Kenan abiden 'Ne güçlüsün ya' yorumu aldım"

Düsseldorf-Schalke maçında Kenan Karaman ile sık sık girdiği ikili mücadeleleri sorulan Ozan Kabak, "Attığım her adım için iyi ki yapmışım diyebiliyorum. Kenan abiyle maç içinde çok konuştuk. Maçı yorumluyorduk. Kenan abi hatta maç içinde bir ikili mücadele sonrasında bana 'Ne güçlüsün ya' dedi. Schalke'de 6'ya yakın Türk oyuncu var. Aramızda Türkçe konuşuyoruz." dedi.

"Taraftarın olmaması bizi etkiliyor"

Pandemi sonrası maçların seyircisiz oynanamasının takım olarak performanslarını olumsuz etkilediğini söyleyen milli oyuncu, "Pandemi sonrası kötü gidişimize bir türlü son verememimiz sebebi taraftar yoksunlkuğu. Antrenman maçı gibi oluyor maçlar. Taraftar ev sahibi takım için ekstra itici bir güç oluyor bizim gibi kulüpler için." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler