Ozan Kabak zirvesi: Leverkusen, transferi ağırdan alıyor!

11.07.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 16:58

Schalke'ye veda etmeye hazırlanan Ozan Kabak transferinde son durum belli oldu. Leverkusen, transferde işi ağırdan alıyor. İşte detaylar...

Ozan Kabak zirvesi: Leverkusen, transferi ağırdan alıyor!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi'ne veda eden ve gelecek sezon 2. Lig'de mücadele verecek Schalke, yeni sezon öncesi çalışmalara odaklandı. Maviler'de geleceği belirsiz olan bazı futbolcularla ilgili son durumu Alman basını yazdı.

Schalke'de ayrılacak futbolcular net

Schalke, 23 Temmuz'da başlayacak olan sezon öncesinde bir defans oyuncusu ve bir de orta saha oyuncusu transfer yapmak istiyor. Alman basınında yer alan haberlerde; Schalke 04, Matija Nastasic, Omar Mascarell, Amine Harit ve Ozan Kabak ile yollarını ayıracak.

Önümüzdeki hafta Ozan için de görüşmeler yapılacak

Schalke'nin spor direktörü Rouven Schröder, önümüzdeki hafta bu futbolcuların geleceği için görüşmeler yapacak. Schalke, ayrılacak 4 futbolcu içinde Ozan Kabak'tan ciddi bir gelir bekliyor. 

Bayer Leverkusen Ozan için aceleci değil

Leverkusen'e yakın kaynaklar, Ozan Kabak'a ilgisi olan kulübün aceleci davranmadığını yazdı. Bayer Leverkusen'in eski oyuncusu ve şu andaki spor direktörü Simon Rolfes, geniş bir transfer listesine sahip olduklarını ve aceleci değil, mantıklı adımlar atmak istediğini dile getirdi. 

Schalke'nin beklentisi 15 milyon Euro

Geçen sezon Liverpool'da kiralık oynayan Ozan Kabak, Schalke'nin kampına katılsa bile bu durum bir formalite olacak. Schalke, öncelikle satmak istediği Ozan Kabak'tan 15 milyon Euro gelir bekliyor. Hatırlanacağı üzere, Galatasaray futbolcuyu Stuttgart'a 11 milyon Euro'ya satmış, Schalke de Stuttgart'tan 15 milyon Euro'ya transferi gerçekleştirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler