Ozan Kabak'a Premier Lig'den iki talip birden!

Orhan Gülek
10.06.2021 - 22:38 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 22:43

Milli futbolcu Ozan Kabak, iki Premier Lig kulübü Leicester City ve Newcastle United'ın transfer radarında. İşte detaylar...

Ozan Kabak'a Premier Lig'den iki talip birden!

AJANSSPOR - HABER

Alman ekibi Schalke 04'ün 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Ozan Kabak için iki Premier Lig ekibi de devreye girdi.

Schalke 04, Ozan Kabak için 20 milyon euro bonservis istiyor

Star'ın haberine göre bonservisi Alman kulübü Schalke 04'te bulunan milli futbolcu Ozan Kabak geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Premier Lig'de Liverpool'da tamamlamıştı. 21 milyon euro satın alma opsiyonunu kullanmayan İngiliz ekibi Ozan'ı almaktan vazgeçmişti. Almanya Bundesliga 2'ye düşen Schalke 04 Ozan Kabak için 20 milyon euro bonservis istediğini belirtmişti. Alman basınından Fussball.news'in haberine göre Ozan'a iki İngiliz kulübü talip oldu.

EURO 2020 sonrası karar verilecek

21 yaşındaki genç yıldız Ozan Kabak için Leicester City ve Newcastle United devrede. 20 milyon euro bonservis talep eden Schalke 04 ile görüşmeleri sürdüren iki Premier Lig ekibi Ozan'ı kadroya katmak için kıyasıya yarış halinde. Türkiye A Milli Takımı ile EURO 2020'de mücadele edecek Ozan transfer kararını Avrupa Şampiyonası sonrası verecek.

Başarılı defans oyuncusu Kabak, Liverpool'da kiralık olarak oynadığı dönemde 13 maçta forma şansı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler