Ozan Kabak'ın kaderi belli oluyor! Klopp tarih verdi...

22.05.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 13:14

Liverpool'da oynayan Ozan Kabak'ın geleceği hakkında Jürgen Klopp'tan açıklama geldi. Ozan Kabak takımda kalacak mı? İşte gelişmeler ve detaylar...

Ozan Kabak'ın kaderi belli oluyor! Klopp tarih verdi...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Lig'de Liverpool forması giyen Ozan Kabak'ın geleceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Milli futbolcu takımda kalmak istediğini açıklarken, Liverpool'un menajeri Jürgen Klop'tan da bir açıklama geldi. Klopp, Ozan Kabak için ne düşünüyor? Detaylar haberde...

"Zor koşulllarda iki kulüpte oynadı"

Jürgen Klopp, "Ozan Kabak harika bir iş çıkardı, inanılmazdı. Şimdiden harika deneyime sahip genç bir oyuncu olduğunu unutmamak gerekiyor. Farklı kulüplerde oynadı.  Türkiye'den Almanya'ya çok genç yaşta transfer oldu orada zor koşullarda iki kulüpte oynadı" diye konuştu.

"Son maçtan sonra karar vereceğiz"

Alman çalıştırıcı, "Adapte olması zaman aldı ama bizim için çok iyi şeyler yaptı. Gelecek hakkında konuşup son maçtan sonra karar vereceğiz. Açıkçası bunun için yeterince zaman var. Söylenecek başka bir şey yok" diyerek sözlerine devam etti. 

Ozan Kabak ne demişti? 

Galatasaray'dan Stuttgart'a 11 milyon Euro karşılığında transfer olan Ozan Kabak daha sonra 15 milyon Euro bedelle Schalke'ye transfer oldu. Daha önce Premier Lig'de oynamanın kendisi adına büyük bir hayal olduğunu belirten Kabak, Liverpool'da kalmak istediğini şu sözlerle dile getirmişti: 

"Jürgen Klopp gibi bir teknik direktörle, birçok yıldız futbolcuyla çalıştım. Onlarla antrenman yapmak bile gelişmenizi sağlıyor. Liverpool'dan bahsediyoruz. Elbette kalmak istiyorum.Jürgen ile henüz geleceğim hakkında konuşmadık. Gelecek sezon nerede olacağımı göreceğiz. Fakat ne olursa olsun kulüpteki herkese, benim için yaptıklarından dolayı minnettarım."

Kaç maçta oynadı? 

Ozan Kabak, Liverpool formasıyla 9'u Premier Lig ve 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 13 maçta görev aldı. Liverpool'un bazı taraftarları Ozan Kabak'ı ağır olmakla eleştirirken, birçok taraftar ise başarılı olduğu fikrini sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Liverpool son maçta Crystal Palace'ı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler