Ozan Kabaklı Liverpool, Çağlarlı Leicester City'ye kaybetti

13.02.2021 - 17:30 | Son Güncellenme: 13.02.2021 - 18:53

İngiltere Premier Ligi 24. hafta mücadelesinde Leicester City ile Liverpool karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip yenik duruma düştüğü maçta Liverpool'u yenmeyi başardı. İşte detaylar...

Ozan Kabaklı Liverpool, Çağlarlı Leicester City'ye kaybetti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi 24. hafta mücadelesinde Leicester City, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta son şampiyon Liverpool'u sahasında 3-1 mağlup etti.

İngiltere Premier Ligi 24. hafta mücadelesinde Leicester City ile Liverpool, Walkers (King Power) Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Ozan ve Çağlar 11'de

Leicester City'de milli futbolcu Çağlar Söyüncü ve Schalke 04'ten ocak ayı transfer döneminde Liverpool'a transfer olan Ozan Kabak da maça ilk 11'de başladı.

Açılış Salah'tan

Maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Dakikalar 67'yi gösterirken ceza sahası içinde Roberto Firmino'nun şık pasıyla buluşan Mısırlı yıldız Mohamed Salah, topu sol ayağıyla kaleci Kasper Schmeichel'ın uzanamayacağı köşeye yolladı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Maddison frikikten attı

Bu dakikadan sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Tilkiler, 78. dakikada aradığı golü James Maddison'un frikikten attığı golle skoru 1-1'e getirdi. 

Ozan ve Alisson'un hatası...

80. dakikada ise Liverpool savunmasının arkasına atılan topta kaleci Allison Becker ile Ozan Kabak çarpıştı ve top Jamie Vardy'nin önüne düştü. Vardy'ye topu boş ağlara göndermek kaldı. 2-1.

Son sözü Harvey Barnes söyledi

Son sözü ise 85. dakikada Harvey Barnes söyledi. İngiliz oyuncu kaleci ile karşı karşıya kaldı ve skoru 3-1 yaptı. 

Liverpool üst üste 3. yenilgisini aldı

Bu sonuçla Leicester City, 46 puanla ikinci, Liverpool ise üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve 40 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Ozan ve Çağlar forma değiştirdi

Maçtan sonra ilk 11'de oynayan A Milli Takım'ın iki savunma oyuncusu Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü formalarını değiştirdi ve birlikte poz verdi.

Senin için hazırladığımız haberler