Ozan Kabak'tan Bayern Münih ve Fatih Terim açıklaması!

06.03.2019 - 18:54 | Son Güncellenme: 06.03.2019 - 21:54

Ozan Kabak'tan Bayern Münih ve Fatih Terim açıklaması!

Galatasaray'dan Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, Alman basınına flaş açıklamalarda bulundu. Ozan, Bayern Münih'ten transfer teklifi aldı mı? İşte detaylar...

Arkadaşlarının Hannover maçındaki oyununa tepkileri

Benim adıma çok sevindiler. Soyunma odasına geldiğimde beni alkışlayıp bazı şakalar yaptılar. Eğer hafta sonu oynayacağımız maç düşünülürse bu maç artık geçmişte kaldı.

Türkiye’den yurt dışına atılan erken adım...

Başından beri bir kariyer planım vardı. Zaten Türkiye’den Avrupa’ya en kısa zamanda gitmeyi düşünüyordum. Birçok alternatif vardı. Galatasaray’daki hocalarım bana destek verdi. Ve şimdi buradayım.

Ozan Kabak, Fatih Terim hakkında neler söyledi?

Tabii ki benim için bir baba figürü. 18 yaşında bir oyuncuya Şampiyonlar Ligi’nde güvenmek cesaret ister. Maçlarımı takip ettiğine eminim. Kendisiyle görüşmeye devam ediyoruz. İlk maçım olan Bayern maçında giydiğim formalarımı istedi ben de kendisine gönderdim.

Ozan'ın örnek aldığı futbolcular...

Örnek almak demek doğru olmaz. Öyle biri yok. Çünkü ben kendi stilimi yaratmak istiyorum. Ama van Dijk ve Varane gibi beni etkileyen oyuncular var.

Ozan Kabak geleceği hakkında neler düşünüyor?

Daha iki aydır buradayım. İlk olarak mümkün olduğunca çok puan toplayıp ligde kalmalıyız. Gelecekteki adım hakkında bir şey söylemek için daha çok erken.

Bayern söylentileri ve kariyer hayalleri hakkında...

Bayern’de oynamayı kim istemez ki? Tabii Avrupa’da başka büyük takımlar da var. Çok çalışmak ve sabırlı olmak gerekiyor.

Takımdaki yakın olduğu kişiler...

Doğal olarak daha önce Türkiye’de oynayan Mario Gomez ve Andreas Beck ile çok sık konuşuyorum. Özellikle Andreas bana sahada çok yardım ediyor. Hocamın söylediklerini bana tercüme ediyor ve beni hem antrenmanda hem de sahada eğitiyor.

Eski Sportif Direktör Reschke’nin transferinde katkısı...

Beni İstanbul’da izledi. Benimle birçok görüşme yaparak beni gerçekten ama gerçekten burada istedi. Bu açıkça görüldü. Ayrılışı sonrası benim için fazla bir şey değişmedi. Hocamız aynı, Stuttgart aynı, taraftarlarımız aynı. (Hüseyin Özkök)

Ozan Kabak Bundesliga ve Süper Lig’i kıyasladı

“Bundesliga’daki tempo daha yüksek ve topa karşı yapılan pres daha fazla, bu yüzden topu oyunda tutmak zor. oyunu kurmaktan bile bahsetmek istemiyorum....”

 

Ozan, “Bundesliga ayrıca benim gibi genç futbolcuların gelişmesi ve bir sonraki adım açısından ideal bir lig.Ayrıca maçlar Türkiye’dekinden çok daha yoğun geçiyor. Beklentiler birçok konuda daha yüksek ama bu tür beklentileri altında büyümek ve gelişmek istiyorum, bu yüzden buradayım.”ifaelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler