Ozan Kabak'tan kötü haber! İlk kontrollere göre...

Özgür Koç
05.06.2024 - 08:42 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 09:07

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 öncesi İtalya ile oynadığı maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sedyeyle oyundan çıkan Ozan Kabak'ın durumu hakkında kötü haber geldi.

Ozan Kabak'tan kötü haber! İlk kontrollere göre...

Salim MANAV - AJANSSPOR

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında deplasmanda İtalya ile golsüz berabere kaldığı özel maçta savunma oyuncusu Ozan Kabak sakatlandı. 

Hasteneye götürüldü

Karşılaşmanın 38. dakikasında Retegui ile girdiği ikili mücadele sonrasında taç çizgisine yakın bir noktada yerde kalan Ozan, oyuna devam edemedi. Sakatlanarak oyundan çıkan Ozan Kabak'ın, muayene ve tetkikleri yapılmak üzere hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Sağ diz çapraz bağlarında kopma tespit edildi

24 yaşındaki milli futbolcunun ilk muayenesinde göre sağ diz çapraz bağlarında kopma tespit edildi. Ozan Kabak, ayrıntılı muayene için A Milli Takım kampından ayrılacak.

Spalletti, Ozan'a moral verdi

Sakatlanan Ozan Kabak'ın yerine 42. dakikada Merih Demiral oyuna dahil oldu. 

24 yaşındaki futbolcu, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından sedye ile soyunma odasına götürülürken, tribünler alkışlarla Ozan’a destek oldu. Ayrıca çıkarken İtalya Teknik Direktörü Luciano Spalletti de Ozan Kabak'ın yanında giderek moral verdi.

Montella'dan Ozan Kabak açıklaması

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Montella, sakatlanarak oyundan çıkan milli futbolcu Ozan Kabak'ın durumu hakkında, "Maalesef çok üzgünüz. Konuyla ilgili bilgi alamadık, bekliyoruz. Sezonu bu noktasında herkesin hayalleri var, hayallerinin peşinde giderken böyle bir sakatlık yaşaması hepimizi derinden üzdü." ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı'dan Ozan'ın sakatlığı hakkında itiraf

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ise maç sonu Ozan Kabak'ın sakatlandığı pozisyonla ilgili olarak "Pozisyona biraz yakındım. Ben de benzer pozisyonda bir sakatlık yaşadım ve ameliyat geçirdim. Umarım kötü bir şey değildir ama biraz sıkıntılı gibi duruyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler