Liverpool'a bir Türk daha! Ozan'dan sonra...

30.03.2021 - 11:26 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 11:29

İngiltere Premier Lig haberleri.. Premier Lig'de geçen sezon şampiyon olan Liverpool, Schalke'den Ozan Kabak'ı transfer etmişti. Liverpool'un yeni hamlesini İngiliz basını yazdı. İşte Liverpool'un transfer istediği yeni Türk oyuncu...

Liverpool'a bir Türk daha! Ozan'dan sonra...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Daha önce adı Barcelona ile de anılan Çağlar Söyüncü için Premier Lig'den bir takım daha devreye girdi. Detaylar haberde... 

Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de transfer gözdesi

Altınordu'da parlayan ve Alman ekibi Freiburg'daki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Çağlar Söyüncü daha sonra Leicester City'nin yolunu tutmuştu. Çağlar Söyüncü, Ada'da istenilen futbolcu pozisyonunda bulunuyor.

Liverpool, Çağlar'ı istiyor

Mirror'ın haberine göre; İngiliz ekibi Premier Lig ekibi Liverpool, Matip ile yollarını ayıracak. Stoper pozisyonuna Ozan Kabak transferini yapan Liverpool, Çağlar'ı da transfer etmek istiyor. 

Transfer için görüşmeler yaz döneminde

Habere göre Liverpool, yaz transfer döneminde Çağlar için resmi görüşmeler yapacak. Çağlar'ın hem Leicester'da hem de milli takımdaki performansıyla Liverpool transfer komitesi şefi Michael Edwards'ı çok etkilediği ifade ediliyor.

Çağlar Söyüncü'nün değeri ne kadar?

Transfermarkt verilerine göre; Çağlar Söyüncü'nün şu andaki değeri 40 milyon Euro olarak gösteriliyor. Çağlar, en değerli Türk futbolcu pozisyonunda. Leicester'da 73 maçta 1 gol atan Çağlar'ın sözleşmesi ise 2023'e kadar devam ediyor. 

Liverpool'un alternatif isimleri de var

Öte yandan İngiliz basını, Liverpool'ın stoper pozisyonu için Alman ekibi Leipzig'den Ibrahima Konate, Brighton'dan Ben Whiter ve Marsilya'dan Duje Caleta-Car gibi isimleri de takip ettiğini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler