Ozan Korkut: 'Galatasaray'ın finans durumu rakiplerine göre...'

11.12.2018 - 23:48 | Son Güncellenme: 12.12.2018 - 02:48

Ozan Korkut: 'Galatasaray'ın finans durumu rakiplerine göre...'

Galatasaray'ın eski başkan adayı Ozan Korkutü TGRT Haber'de yayınlanan 'Maç Yeni Başlıyor' programında önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da bir temsil sorunu olduğunu söyleyen Korkut, "Galatasaray’da bir temsil sorunu olduğu kesin. Ozan Korkut ve ekibi Galatasaraylıları, seçimlere bağlı değildir. Sürekli çalışmaktadır. Camiamız açısından bize ne zaman nerede ihtiyaç olursa bunu karşılaşacak noktadayız." dedi.

Ozan Korkut'un diğer açıklamaları şu şekilde:

Tüm Galatasaraylıları’ın umıtlarını canlı tutmasını istiyorum. Galatasaray camiasında seçim döneminden beri korku verilmeye çalışılıyor. ‘Biz seçilmezsek şöyle olur, şu gelir bu gelir’ gibi basit yaklaşımların günü geçmiştir.

"Duruşumuz net"

Kulüpler Birliği açıklaması haddini aştı. Duruşumuz nettir. Bu açıklamaya imza atanlar özür dilemedikçe onlar ilişkimiz eskisi gibi olmayacak. Bu saygısızlığın arkasında olduğunu belirten birisine plaket verilmesini ise kabul edemeyiz.

Kulübümüzden yapılan açıklamadaki ‘fırsat kollayıcılar’ ifadesi yermek için söylenmişse, daha bir başka başkanımızın ‘Tüydüler’ demesinden farklı değildir. Bana direkt onu çağrıştırıyor. İki söylemde eşit şekilde antipatik geliyor bana.

"En büyük marka Galatasaray"

Galatasaray’ın finansal durumu ezeli rakiplerimize göre daha iyidir. Global manada en büyük marka Galatasaray’dır. Borcumuz 750 milyon TL civarında. Bir rakibimizin 1 milyar, diğerinin ise 1.7 milyar TL seviyesinde.

Fenerbahçe ezeli rakibimiz ama kendisine yakışmayan bir noktada olması benim için üzüntü kaynağı olur. Fenerbahçe yönetimi de var olduğu noktadan çıkmak için elinden gelen her türlü imkanı kullanacaktır. Küme düşeceklerini sanmam.

Senin için hazırladığımız haberler