Hull City'e galibiyeti Ozan Tufan getirdi

Özgür Koç
14.12.2023 - 11:39 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 11:51

Championship'te Hull City'nin deplasmanda Middlesbrough'yu 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü milli futbolcu Ozan Tufan attı. Detaylar haberimizde...

Hull City'e galibiyeti Ozan Tufan getirdi

Acun Ilıca'nın sahibi olduğu Hull City'i İngiltere Championship'in 21. haftasında deplasmanda Middlesbrough ile karşılaştı. 

Middlesbrough golle başladı

Karşılaşmaya ev sahibi Middlesbrough hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar mücadelenin 6. dakikasında Lath'in kaydettiği golle maçta 1-0 öne geçti ve devre arasına üstünlükle girdi. 

Ozan Tufan sonradan girdi, galibiyeti getirdi

İkinci yarıda rakibine karşı daha üstün bir oyun sergileyen Hull City, 69. dakikada Delap ile skora dengeyi getirdi. Konuk ekibe galibiyeti getiren gol ise Ozan Tufan'dan geldi. 61. dakikada oyuna dahil olan milli futbolcu 82. dakikada topu filelere göndererek takımına 3 puanı kazandıran oyuncu oldu.

 

Hull City 9. galibiyetini aldı

Bu sonuçla ligdeki 9. galibiyetini alan Hull City puanını 33'e çıkardı ve 7. sırada yer aldı. 27 puanda kalan Middlesbrough 13. sırada kaldı.

"Ozan Tufan muhteşemdi"

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, galibiyet golünü atan Ozan Tufan'ı överek, "Ozan Tufan muhteşemdi ve oyunda büyük bir fark kattı." ifadelerini kullandı.

"Ozan Tufan ateş açtı

Hull Daily Mail Gazetesi de Ozan Tufan'ın performansına geniş yer ayırırken, "Hull City'nin Riverside'da Middlesbrough'u 2-1 mağlup ettiği maçta yedek oyuncu Ozan Tufan kahramandı. Türk milli oyuncu, Hull'un galibiyeti için 82. dakikada kaleye ateş açtı." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler