(ÖZET) Rotherham United - Hull City maç sonucu: 2-4

Orhan Gülek
22.10.2022 - 18:37 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 19:12

İngiltere Championship’te aldığı üstü üste kötü sonuçlarla puan sıralamasında 19. sıraya kadar gerileyen Hull City, Rotherham United'ı 4-2 mağlup ederek 3 sıra birden yükseldi

(ÖZET) Rotherham United - Hull City maç sonucu: 2-4

AJANSSPOR - HABER

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, ligin 16. hafta karşılaşmasında deplasmanda Rotherham’a konuk oldu. Pride Park Stadyumu’nda oynanan mücadelede Hull City, Rotherham’ı 4-2 mağlup etti. Karşılaşmada Hull City forması giyen milli yıldız Ozan Tufan, takımı adına 4. golü kaydetti.

Hull City’e galibiyeti getiren golleri 44. dakikada J.Greaves , 52. dakikada C. Christie , 59.dakikada R. Longman ve 85.dakikada Ozan Tufan’ın ayağından bulduğu gollerle geldi. Ev sahibinin gollerini 45+2. Dakikada D. Barlaser ve 89.dakikada Kelly’den geldi.

Ozan Tufan'dan Hull City formasıyla 3. gol

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de kariyerini sürdüren Ozan Tufan, ligin ilk haftasında Bristol City karşısında penaltıdan bulduğu golle Championship defterini açmıştı. Bu sezon toplam 14 maça çıkan Tufan, Rotherham United'a attığı golle birlikte gol sayısını 3'e çıkarttı.

Öte yandan Lig Kupası'nda 2-1 kaybettikleri Bradford mücadelesinde de Ozan Tufan ceza sahası çizgisinden sert bir şut göndermiş, kalecinin sırtına çarpan top ağlarla buluşmuştu. Ancak bu gol Ozan Tufan'a yazılmamıştı.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Ali Koç'tan 4. Fenerbahçeli'yi istedi!
Habere Git

Pelkas asist yaptı

Karşılaşmada Fenerbahçe'den kiralık olarak Hull City'e transfer olan Yunan oyuncu Pelkas, takımının 2. golünde asisti yapan isim oldu. Hull'da Pelkas dışında eski Galatasaraylı Jean Michael Seri 90 dakika oynadı. Milli futbolcumuz Doğukan Sinik ise 90. dakikada oyuna dahil oldu.

Hull City 3 sıra birden yükseldi

İngiltere Championship’te aldığı üstü üste kötü sonuçlarla puan sıralamasında 19. sıraya kadar gerileyen Hull City, bu galibiyetle 3 sıra birden yükselerek puanını 20 yaptı ve 16. sıraya çıktı. Rotherham ise 21 puanda kaldı.

Haftaya rakip Blackburn

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship Ligi'nin 18. haftasında 2. sıradaki Blackburn ile rakip olacak. Karşılaşma 29 Ekim Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler