Ozan Tufan bakın ne yapacak? Sahada...

21.10.2017 - 16:56 | Son Güncellenme: 21.10.2017 - 16:56

Ozan Tufan bakın ne yapacak? Sahada...
Sezona flaş transferlerle girse de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, Galatasaray derbisini dört gözle bekliyor... Pazar akşamı Türk Telekom Stadı'ndan alınacak bir galibiyetle şampiyonluk yarışında tekrar avantajlı konuma geçecek ve iyice morallenecek olan Fenerbahçe'de ise Ozan Tufan konusunda flaş bir gelişme yaşandı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şok bir kararla Mehmet Topal'ı, Galatasaray derbisinde de oynatmayacak... Bu durumda da takım içinde gözler Ozan Tufan'ın üzerine çevrildi... İşte, sarı lacivertlilerdeki o flaş gelişme...
Sarı lacivertlilerde orta sahayı oluşturan isimler takımın yükünü sırtlayacak. Guiliano'ya dolaşım izni geldi. Brezilyalı, orta alanın her yerine ayak basacak. Orta alanda ve kanatlarda değişmeli oynayacak.
Josef de Souza'dan ise sezon başından beri Kocaman'ın yapmasını istediği hücuma katkı. Takımın daha hızlı ve kontrollü ataklar geliştirmesi için Josef'e en kritik görevi üstlenecek. Hücuma katkı sırasında rakibinin kontra ataklarına da engel olmak zorunda.

Son olarak Kocaman, genç yıldız Ozan Tufan'dan en son Malatyaspor'da sergilediği futbolu istiyor. Ozan Tufan ileri çıkışlarda sürprizler arayacak. Ancak bu gelişme karşısında da Valbuena savunmadaki açıklarını kapatacak. Özetle, Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'nin kilit ismi Ozan Tufan olacak. Sahaya çıkıldığında takımı Ozan Tufan motive edecek, bir anlamda kilit isim görevini üstlenecek. (Fotomaç / Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler