Ozan Tufan: "Benim için sıradanlaştı"

09.10.2020 - 08:44 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 08:55

Fenerbahçe forması giyen ve Almanya maçında attığı golle gündem olan Ozan Tufan kendisine yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi. Ozan Tufan eleştirilerden olumsuz etkileniyor mu? Hedefi ne? Sarı-lacivertli futbolcudan açıklama geldi.

Ozan Tufan: "Benim için sıradanlaştı"

AJANSSPOR

Fenerbahçe forması giyen ve A Milli Takım ile Almanya maçına çıkan Ozan Tufan, bu karşılaşmada gol atmıştı. Zaman zaman sert eleştirilere maruz kalan Ozan Tufan, bu eleştiriler için neler söyledi? İşte detaylar…

Ozan Tufan: "Dönem dönem sıkıntılar yaşadım"

Sabah’a özel açıklamalar yapan Ozan Tufan, “Son dönemde Türkiye'nin en çok eleştirilen oyuncularından olabilirim. Gençliğimden bu yana dönem dönem böyle sıkıntılar yaşadım” dedi.

Eleştiriler Ozan'ı yıpratmıyor

Ozan Tufan bu durumun artık kendisini yıpratmadığını ve kendi yolunda ilerlediğinin altını çizdi.

"Eleştiriler konusunda büyük tecrübe edindim"

Tufan, ”Eleştiriler konusunda büyük tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Benim hakkımda söylenenlerin hangisinin iyiliğim için, hangisinin kötülüğüm için olduğunu biliyorum” diye konuştu.

"Eleştiriler sıradanlaştı, kulağımı tıkıyorum"

25 yaşındaki futbolcu, “Bu yüzden eleştiriler benim için sıradanlaştı. Tüm bunlara kulağımı tıkıyorum. Ve sadece işime odaklanıyorum. Gelişimim için her gün daha fazla ne yapabilirim bunu düşünüyorum. Ve bu süreç benim gelişimime de büyük katkı sağlıyor” açıklamasını yaptı.

Alanyaspor'da kendini bulmuştu

Ozan Tufan, 2018-19 sezonunda Alanyaspor’a kiralandığında ortaya koyduğu performansla yükselişe geçmişti. O dönem Sergen Yalçın ile birlikte kendini bulan Ozan, Fenerbahçe’ye geri dönmüştü.

Ozan Tufan’ın Fenerbahçe performansı

●2015-16 Sezonu
46 maç - 1 gol 1 asist

●2016-17 Sezonu
39 maç - 5 gol - 3 asist

●2017-18 Sezonu
14 maç - 3 gol -1 asist

●2019-20 Sezonu
34 maç - 6 gol - 5 asist

●2020-21 Sezonu (Devam ediyor)
4 maç - Henüz skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler