Ozan Tufan bombası! Süper Lig kulübüyle anlaştı...

Özgür Koç
21.06.2024 - 15:15 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 15:35

Son Dakika Transfer Haberi | Kariyerini Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'de sürdüren milli futbolcu Ozan Tufan'ın Süper Lig ekibiyle anlaştı. İşte detaylar...

Ozan Tufan bombası! Süper Lig kulübüyle anlaştı...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Bursaspor, Fenerbahçe, Alanyaspor ve formaları giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Süper Lig'e geri dönüyor.

Trabzonspor, Ozan Tufan'la 3+1 yıllığına anlaştı iddiası

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine güre transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, 2022 yılından bu yana Fenerbahçe'nin yeni yönetiminde görev alan Açun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan ile anlaştı.

Haberin detayında bordo mavililerin, Ozan Tufan ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı, Hull City ile  bonservis pazarlığı yaptığı aktarıldı.

40 maçta forma giydi

Hull City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu geride kalan sezonda İngiliz ekibiyle 40 maçta 10 gol ve 2 asistlik performas sergiledi.

Abdülkadir Ömür ile birlikte oynadı

Öte yandan Ozan Tufan, hull City'deki son senesinde sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Abdülkadir Ömür ile birlikte forma giymişti.

Ozan Tufan'ın kariyeri

Bursaspor altyapısından yetişen Ozan Tufan, yeşil beyazlı kulübün a takımında da forma giydikten sonra 2015'te 7 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 2018-19 sezonunda yarım sezonluğu Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcu 2021 yılında Premier Lig ekibi Watford'da yine kiralık olarak oynadı. Ozan Tufan 2022-23 sezonun başında ise 3 milyon bonservis bedeli karşılığında Championship ekibi Hull City'nin kadrosuna dahil olmuştu.

Kariyeri boyunca 362 karşılaşmada sahaya çıkan 29 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 43 gol ve 36 asist kaydetti.

65 kez A Milli formayı giydi

A Milli Takım formasını da 65 kez terleme başarısı gösteren Ozan Tufan 9 gol ve 2 asistlik katkı yaptı. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler