Ozan Tufan gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe o transferden vazgeçince...

03.02.2022 - 10:27 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 11:31

Fenerbahçe sürpriz bir hamle yaparak sezon başında Watford'a kiraladığı Ozan Tufan'ı geri getirdi. Milli futbolcunun transferindeki gerçek de ortaya çıktı.

Ozan Tufan gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe o transferden vazgeçince...

Fenerbahçe o transferden vazgeçince

26 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli kulübe geri dönüşünün perde arkasında ise Fenerbahçe'nin bir başka yıldız ismin transferinden vazgeçmesi yatıyor. 

Sezon başında kiralanmıştı

Sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Vitor Pereira, Ozan Tufan'ı oynatmayacağını yönetime iletince, Watford'dan gelen teklif değerlendirilmiş ve 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonuyla İngiliz ekibine kiralık olarak gönderilmişti.

"Seve seve gelirim"

Fenerbahçe için sezon istediği gibi gitmezken, Ozan Tufan da Watford'da beklediği forma şansını yakalayamamıştı. İsmail Kartal'ın yönetimden talebi sonrası kurulan temasta, "Seve seve gelirim" diyen milli futbolcu, dün öğle saatlerinde İstanbul'a indi.

İlgini Çekebilir
Efecan transferinde Fenerbahçe'ye son anda pürüz! Takas...
Habere Git

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Sarı lacivertli kulüpten yaplan açıklama ile transfer resmen duyurulurken, şu ifadelere yer verildi:


"2021-2022 futbol sezonunun yaz transfer döneminde, İngiltere Premier Lig ekibi Watford FC’ye kiralık olarak transferi gerçekleşen futbolcumuz Ozan Tufan’ın, sezonun kalan kısmını iki kulübün anlaşmasıyla Fenerbahçe’de geçirmesine karar verilmiştir. İstanbul'da yapılacak sağlık kontrolleri tamamlandıktan sonra, Ozan Tufan ile sözleşme imzalanacaktır."

Elneny olmayınca Ozan Tufan geldi

Sabah'ın haberine göre; Bir süredir orta saha arayışı içinde olan Sarı-Lacivertliler, Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny'nin yıllık 3 milyon Euro talep etmesi üzerine transferden vazgeçti. 

Bu gelişmenin ardından takımda hem 6 hem 8 numara oynayabilen bir futbolcu ihtiyacı olduğunu açıklayan teknik direktör İsmail Kartal yönetime, "Geri dönebilirse Ozan çok işimize yarar" mesajını iletti. Fenerbahçe yönetimi temasa geçerek, geri dönmeye istekli olan milli yıldızı İstanbul'a getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler