Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e transfer oldu

Ali Bozkurt
25.06.2022 - 22:18 | Son Güncellenme: 26.06.2022 - 08:47

Fenerbahçe'nin oyuncusu Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e transfer oldu. İki kulüpte görüşmelerin başladığını açıkladı. İşte detaylar...

Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e transfer oldu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncusu Ozan Tufan'ın EFL Championship'te mücadele eden Hull City için sağlık kontrollerinden geçeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin Ozan Tufan ile görüşmelere başladığını duyurdu. Sarı-Laciverliler, ''Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere’ye gidecektir.'' ifadeleri paylaşıldı.

Kadro dışı kaldı

İngiltere Premier Ligi'nden düşen Watford'da kiralık geçiren Ozan Tufan, bu hafta sonunda Hull City'deki yeni takım arkadaşlarına katılacak. Ozan Tufan, Arsenal'den Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özill'le birlikte Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmıştı.

Takıma katılacak

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, sosyal medya hesabından Ozan Tufan'ın sağlık kontrollerinden sonra takıma katılacağını açıkladı. 

Acun Ilıcalı'dan açıklama

Ozan'ın transferinin ardından konuşan Acun Ilıcalı "Ozan Tufan çok kaliteli bir futbolcu. Onu ayrı bir yere koyuyorum. Uzun yıllar Fenerbahçe ve Milli Takım'da forma giydi. Sahada her zaman her şeyini verdi. Eminim ki, Hull City formasıyla da sahada her şeyini verecektir."
 
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler