Ozan Tufan konusunda geri adım yok!

28.02.2018 - 13:46 | Son Güncellenme: 28.02.2018 - 13:46

Ozan Tufan konusunda geri adım yok!

Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor günler yaşıyor. Milli futbolcunun kadroya geri dönmesi beklenmiyor. 

Skorer'de yer alan haberde; Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Aykut Kocaman'ın kadronun dışında bıraktığı genç futbolcunun durumunda herhangi bir değişiklik olmadı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında son viraja girilirken Ozan Tufan'ın affı konusunu gündeme almıyor. Tecrübeli çalıştırıcının bu konudaki kararının net olduğu ve herhangi bir af durumunu düşünmediği öğrenildi.

Ligde ilk devrenin ortasından bu yana oynama şansı bulamayan, Kocaman'ın kararı sonrası devre arası kampında da yer almayan Ozan Tufan'ın bu durumu, kariyeri için de büyük bir darbe olarak görülüyor...

Sezon için kilo problemleri sebebiyle eleştirilerin hedefi olan 22 yaşındaki futbolcu, hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor günler geçiriyor.

 

Bireysel idmanlarını sürdürüyor. A Takım'ın dışında alt yapı takımıyla da çalışmayan Ozan Tufan, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor.

Ozan'ın sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş maçı öncesi paylaşım

Ozan, geçtiğimiz gün oynanan Beşiktaş derbisi öncesi geçmiş yıllardan derbi fotoğrafı paylaşarak takıma destek mesajı göndermişti.

Valbuena: Şampiyon olabilecek güce sahibiz

Öte yandan; Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, şampiyon olabilecek güce sahip olduklarını söyledi. 

Sarı-lacivertli ekibin başarılı futbolcusu Valbuena, Fenerbahçe Dergisi'ne özel açıklamalarda bulundu. Kendisi için futbolun eşittir hayat olduğunu ifade eden Fransız yıldız, "Fenerbahçe’ye daha büyük bir tutku var. Kariyerim boyunca güzel atmosferlerde oynadım ama burası başka bir seviye. Fenerbahçe, kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar atmosferine sahip kulüp" ifadelerini kullandı. 

İşte Nasri'nin başını yakan kadınlar!

Antalyaspor'da geçirdiği yarım sezonun ardından Türkiye macerasına nokta koyan Samir Nasri'nin doping nedeniyle futboldan men cezası alması Avrupalılar'ın da gündemini meşgul ediyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Doping cezasının ortaya çıkmasından bir süre önce Kırmızı-Beyazlı kulüple sözleşmesini fesheden ve bu fesih karşılığında hatırı sayılır bir parayı cebine koyan Fransız yıldızla ilgili bir dolu iddia gündeme gelmiş durumda.

İngiliz ve İspanyol basını Samir Nasri'nin geçmişten bu yana yaşadığı ilişkileri mercek altına alarak, yaşanan doping skandalı ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmaya çalışıyor.
İddialar arasında okların yöneldiği bir hedef iki isim var: Drip doctors - Jamila Sozahdah ve Shakur Sozahdah.
Drip Doctors'un kurucusu olan iki kız kardeşin, sporculara vitamin takviyesi yaparak performanslarını yukarı çekmeye çalıştığı iddia ediliyor. Ancak bazı iddialara göre vitamin takviyelerinin hepsi masum değil,
Spor dünyası ile yakın ilişki içerisinde olan ikiliden Jamila Sozahdah'ın bir dönem Samir Nasri ile sevgili olması da şüpheleri artırıyor.
İki kardeşin sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar da oldukça dikkat çekici.
Zaman zaman spor sahalarından fotoğraflar paylaşan iki kardeşin kalabalık kadın topluluklarında sıkça yer alması ve kendileri gibi seksi kadınlardan paylaşım yapmaları dikkat çekiyor.
İki kardeşin yaptıkları bu paylaşımlarla genç yıldızların dikkatini çektikleri ve bu yolla tanıştıktan sonra iletişime geçtikleri ifade ediliyor.
Sporcularla sosyal medya üzerinden iletişim kurduktan sonra samimileşmeyi tercih eden iki kardeş bazen bu iletişimi daha ileri boyuta taşıyarak sevgili oldukları görülüyor.
Futbolcularla sevgili olduktan sonra popülaritelerini daha da artıran Sozahdah kardeşler, klinikleri için de ciddi bir kazanç kapısı oluşturmuş durumdalar.
Özellikle sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları büyük tartışma konusu.
Senin için hazırladığımız haberler