Ozan Tufan: "Onu nereden gördünüz?"

09.02.2020 - 01:21 | Son Güncellenme: 09.02.2020 - 01:21

Süper Lig'de 21. hafta maçında Fenerbahçe konuk ettiği Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe kaptanı Ozan Tufan, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Kaptan Ozan Tufan yaptığı açıklamada hakeme tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

Bugün fazla söylenecek bir şey yok. Takım arkadaşlarımın ne kadar üzgün olduğunu, taraftarın ne kadar üzgün olduğunu gördük. Nsakala benim arkadaşım, 'Kasıtlı elle oynama yok' dedi. Jailson'da da kasıt yoktu. Altay 3 santimetre öne çıktı, onu nereden gördünüz. Biz bütün takım arkadaşlarımızla 'El var' diyoruz VAR'a gidilmiyor. Biz şaşkınız. Çok üzgünüz.

Yayın kesildikten sonra Ozan Tufan bir kez daha konuşmaya geldi:

"İçeriden arkadaşlarım yayının kesildiğini söyledi. Biz de tekrar çıkmak istedik. Çok üzgünüz bugün yaşananları unutabilir miyiz bilmiyorum. Nasıl böyle oldu diye konuşuyoruz. Bugünü unutacağımızı düşünmüyorum. Şampiyonluk yolunda zor bir viraja girdik. Elimizde olan pozisyonun verilmediğini gördük. Net bir el pozisyonu var. Mustafa Pektemek de elime çarptı diypr. Hakem VAR'a bile gitmiyor. Bizim söyleyecek başka bir şeyimiz yok. Alanyasporlu futbolcu elime çaprtı dediğinde VAR'a bakılmıyorsa bunun sorumlusu biz değiliz. Altay'ın yaşadaığı pozisyonun aynısını Malatya'da biz yaşadık. Kötü günler görüyoruz. Söyleyecek bir şeyimiz yok. Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gerçekten söyleyecek hiçbir şey bulamıyoruz." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler