Fenerbahçe'nin sağ bek hedefi Bünyamin Balcı! Ozan Tufan takası önerilecek

23.05.2022 - 10:13 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 14:38

Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin sakatlının ardından sağ bek transferine öncelik verildi. Kanarya, Ozan Tufan'ı takasta kullanarak, genç futbolcuyu transfer edecek.

Fenerbahçe'nin sağ bek hedefi Bünyamin Balcı! Ozan Tufan takası önerilecek

Sezonu 6-0'lık Yeni Malatyaspor galibiyetiyle 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. 

Kanarya'nın hedefi Bünyamin Balcı

İsmail Kartal'ın çapraz bağları kopan Nazım Sangare'nin 6 ay sahalandan uzak kalacağını açıklamasının ardından sarı lacivertlilerde transfer önceliği sağ beke verildi. Bu doğrultuda harekete geçen Kanarya, ilk olarak Antalyaspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Bünyamin Balcı'yı gündemine aldı.   

Ozan Tufan takasta kullanılacak

Fanatik'te yer alan habere göre; genç oyuncu, Fenerbahçe ’ye gelmeyi çok istese de Akdeniz ekibini ikna etmek kolay değil. Sarı-Lacivertliler, kabul etmesi halinde Ozan Tufan’ı takasta kullanmayı planlıyor. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor sezonun ilk transferini yaptı 2 yıllık imza...
Habere Git

Antalyaspor 5 milyon Euro istiyor

Antalyaspor'un altyapısından yetişen ve güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan genç futbolcunun bonservis bedeli için kapıyı 5 milyon Euro’dan açtı. Fenerbahçe'nin Bünyamin için Antalyaspor’la önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

Bünyamin Balcı'nın bu sezonki performansı

2019-2020 sezonundan bu yana Antalyaspor A takımında forma giyen Bünyamin Balcı, bu sezon kırmızı beyazlı formayla 37 maçta sahaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 2 gol atarken, 4 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler