Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan Trabzon'a geldi

Akın Ungan
26.06.2024 - 22:23 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 22:33

Son dakika | Trabzonspor'un Hull City'den transfer ettiği Ozan Tufan, Trabzon'a geldi. Ozan Tufan'ı Bordo-Mavili taraftarlar karşıladı. İşte detaylar.

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan Trabzon'a geldi

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Trabzonspor şampiyonluk parolasıyla hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-Mavili takım transferde gaza bastı.

Ozan Tufan Trabzon'da!

Trabzonspor, Championship ekibi Hull City'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan ile anlaşma sağladı. Başarılı orta saha, Trabzon'a geldi.

Ozan Tufan'ın 2023/24 sezonu performansı

Ozan Tufan, 2023/24 sezonunda 40 maça çıktı. 10 kez rakip fileleri havalandıran 29 yaşındaki futbolcu, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Ozan Tufan'dan açıklama

Bordo-Mavililer'in yeni transferi Ozan Tufan, "Elimden gelenin en iyisini yapmak için istiyorum. Onun için buradayım. Çok mutluyum burada olduğum için" ifadelerini kullandı.

"3-4 dakikalık transfer görüşmesi oldu"

Transfer sürecini anlatan Ozan Tufan, "Abdullah Hoca aradı, beni istediğini söyledi. Kendisine çok büyük bir saygım var. Yaklaşık 3-4 dakikalık transfer görüşmesi oldu. Sonra başkanımız Ertuğrul Doğan aradı, onunla konuşmamız oldu. Sonra işlemlerim tamamlandı. Çok kısa sürdü. Zaten ben Türkiye'de oynamak istiyordum. Trazonspor büyük bir camia. Elimden geleni yapıp bana olan güveni boşa çıkarmamaya çalışacağım" dedi.

"Yıllarca Trabzon'a karşı oynadım"

Ozan Tufan, "Yıllarca Trabzon'a karşı oynadım. Her zaman çok zor bir deplasman olmuştur. Burada şimdi Trabzon için formayı terletmek benim için gurur verici olacak. O yüzden mutlu ve gururluyum şu anda" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler