Ozan Tufan transferine Sörloth engeli

18.04.2020 - 11:11 | Son Güncellenme: 18.04.2020 - 11:16

Ozan Tufan transferine Sörloth engeli

Fenerbahçe'de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve otoritelerin övgüsünü alan yıldız futbolcu Ozan Tufan ile ilgili bilinmeyen gerçek ortaya çıktı...

Fenerbahçe'de performansıyla sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Ozan Tufan'a Sörloth engeli...

Fanatik'te yer alan habere göre; 25 yaşındaki futbolcunun Crystal Palace'a transferine Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth'un engel olduğu ortaya çıktı.

Sakho'nun ayağı kırılınca...

Ozan'ın İngiliz ekibinin gündemine geldiği dönem, deneyimli forvet Sakho'nun ayağı kırılınca, Palace'ın orta saha transferini rafa kaldırıp gol bölgesine Sörloth'u aldığı ifade edildi.

Menajeri açıkladı...

Ozan Tufan'ın menajeri Utku Cenikli yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe satılsın derse Ozan Avrupa'ya gider. Bir dönem Crystal Palace'a transfer oluyordu. Ancak o dönem Sakho'nun ayağı kırılınca kulüp tek transfer hakkını hücum bölgesine kullandı ve Sörloth'u aldılar" dedi.

'Ozan benim için özel çünkü...'

Türkiye'de hiçbir oyuncusuna resmi indirim talebi gelmediğini ifade eden Cenikli, "Ülkemizde futbol ekonomisinin revize edilmesi lazım. Futbolcu aç gözlü insan değildir. Ozan benim için özel. Çünkü mesleğe onunla başladım. Fenerbahçe'ye bomba gibi döndü" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler