Ozan Tufan yedek olmaz!

09.10.2020 - 15:08 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 15:15

Ozan Tufan'ın Almanya maçındaki performansı, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut'u memnun etti.

Ozan Tufan yedek olmaz!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

A Milli Takım'ın Almanya ile 3-3 berabere kalınan hazırlık maçında gol atan ve orta sahada etkili performans gösteren Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut’u memnun etti.

Sarı lacivertli takımda bu sezon Galatasaray derbisinde ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarında 11’de sahaya çıkan ve ortaya koyduğu oyun ile beğeni toplayan 25 yaşındaki futbolcu 11’in değişilmezlerinden olacağının işaretlerini veriyor.

Dinamik bir orta saha kurgusu ile mücadele etmeyi benimseyen Erol Bulut’un sahadaki en güvendiği isimlerin başında Ozan Tufan gelecek. Tecrübeli futbolcu Gustavo ile birlikte Fenerbahçe’de önemli bir rol üstlenecek.

Kamp sürecinin meyvelerini topluyor

Bu sezon öncesi Topuk Yaylası kampında iyi çalışan Ozan Tufan bunun karşılığını sezon başlar başlamaz almaya başladı. Fenerbahçe’de yapılan transferler ile forma mücadelesi veren tecrübeli oyuncu hırsı ve isteği ile dikkatleri çekerken sezona da iyi bir giriş yaptı.

İnişli çıkışlı bir dönem geçirdi

2015 yaz transfer döneminde Fenerbahçe’ye gelen 25 yaşındaki oyuncu inişli çıkışlı dönemler yaşadı. Ozan Tufan özellikle 2019'un Ocak ayında Sergen Yalçın’ın başında bulunduğu Aytemiz Alanyaspor’a kiralık giderek futbolunda gelişim göstererek Fenerbahçe’ye dönmüştü.

Akdeniz ekibiden sonra sarı lacivertli takımda futbola daha çok odaklanan Ozan Tufan sahadaki performansından dolayı futbol otoriteleri tarafından övgüyle bahsediliyor. Yeni transferlerle banko görülmüyordu adı takaslarda geçiyordu ama 25 yaşındaki futbolcu etkili oyunu ile birçok kişiyi yanılttı.

Geçen sezon Fenerbahçe ile 3+1 yıllık yeni sözleşme imzalayan 25 yaşındaki oyuncu bu grafiğini sürdürdüğü takdirde Avrupa kulüpleri tarafından yakın takibe alınması yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler