Ozan Tufan yeni takımını açıkladı! | Fenerbahçe haberleri

Orhan Gülek
17.03.2022 - 14:20 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 14:36

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, E spor dünyasına dahil oldu. Tecrübeli oyuncu PUBG takımı Good Guys'ın yeni sahibi oldu. İşte tüm detaylar...

Ozan Tufan yeni takımını açıkladı! | Fenerbahçe haberleri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe 'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, espor dünyasına dahil oldu. Tecrübeli oyuncu PUBG takımı Good Guys'ın yeni sahibi oldu.

Ozan Tufan, E spor dünyasına adım attı

Konsol oyunlarının sıkı takipçisi Ozan Tufan, espor dünyasına adım attı. Fenerbahçeli futbolcu, PUBG'de yarışan Good Guys takımı ile anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan'dan istek! İsmail Kartal'a iletti
Habere Git

"Heyecan verici"

Yeni takımını video ile duyuran Ozan Tufan, "Merakla takip ettiğim espor dünyasına Good Guys ekibiyle adım atmak benim için heyecan verici. Hep beraber daha iyisi için çalışacağız. Bildiğiniz üzere Beşiktaş PUBG Mobile Open turnuvasında şampiyon olan takımımı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan, Fenerbahçe'ye geri dönmüştü

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'a transfer olan Ozan Tufan Fenerbahçe'ye sürpriz bir şekilde geri dönmüştü. Üç farklı kulvarda ikisi ilk on birde olmak üzere toplam 7 maça çıkan 26 yaşındaki yıldız toplam 223 dakika sahada kalabildi. As olarak çıktığı karşılaşmalarda 90 dakikayı tamamlayamayan Ozan’ın şu ana kadar golü ve asisti gibi kaleyi bulan şutu da bulunmuyor

Senin için hazırladığımız haberler