Ozan Tufan’a en mutlu gününde anlamlı jest!

31.03.2021 - 19:49 | Son Güncellenme: 01.04.2021 - 10:38

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertli kulüp, nişanlısı Rojin Haspolat ile Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle evlenen Ozan Tufan’a, 1907 ayar alyans hediye etti. Çiftin şahitliklerini ise Ali Koç ile Emre Belözoğlu yaptı. İşte detaylar…

Ozan Tufan’a en mutlu gününde anlamlı jest!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Ozan Tufan dünya evine girdi. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde Ozan Tufan, nişanlısı Rojin Haspolat ile evlendi.

Sınırlı sayıda davetli alındı

Törene iki tarafın yakınları katılırken, koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda davetli alındı. Fenerbahçe Kulübü, Tufan çiftine 1907 ayar iki alyans hediye etti. 

Ozan sosyal medyadan teşekkür etti

Ozan Tufan da sarı lacivertli kulübün hediyesine sosyal medya hesabından, “19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyanslarımız bize uğur getirsin... Her zaman yanımdasın iyi ki varsın, bu özel hediye için teşekkürler” sözleri ile teşekkür etti.

TFF Başkanı Nihat Özdemir de katıldı

Öte yandan çiftin nikah şahitlerini ise sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile teknik sorumlusu Emre Belözoğlu yaptı.

Nikah şahitleri Koç ve Belözoğlu dışında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve iş insanı Ethem Sancak oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki, Mustafa Kemal Danabaş, teknik ve idari kadro ile futbolculardan Caner Erkin ve Sinan Gümüş düğüne katıldı.

 

Son maçlarda çok formda

26 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla Beşiktaş'a attığı golün ardından A Milli Takım'da da Norveç karşısında iki kez fileleri havalandırarak adından söz ettirmişti.

Demirel çifti yalnız bırakmadı

Davetliler arasında Ozan'ın mutluluğunu paylaşan isimlerden Volkan Demirel-Zeynep Sever Demirel çifti de dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler