Ozan Tufan'dan ince göndermeler!

07.01.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 07.01.2020 - 15:57

Alanyaspor’dan Fenerbahçe’ye yeniden dönen Ozan Tufan, başarılı performansla dikkatleri üstüne çekti. Sarı-lacivertli futbolcu, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, bazı konularda göndermelerde bulundu. Tufan, şampiyonluk sayısı ve genç futbolculara olan yaklaşım konusunda neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Ozan Tufan’dan 29.şampiyonluk göndermesi

Şampiyonluk sayısıyla ilgili olarak yapılan tartışmalara yönelik bakış açısını ortaya koyan Tufan, “29. şampiyonluğa kenetlenmiş durumdayız. Buna inanıyoruz. İlk yarıda kolay verdiğimiz maçlar oldu. Bunların özeleştirisini kendi aramızda yaptık. Bunları atlattık. İkinci yarıya daha konsantre, daha hırslı şekilde başlayıp, zaten taraftarımız arkamızda olduğu sürece bu yolun sonunda şampiyonluğu göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Genç oyunculara yaklaşım konusunda Ozan Tufan’dan çarpıcı mesaj

Performansında düşüklük olduğu dönemlerde sert eleştirilere maruz kalan Ozan Tufan, ”Genç oyunculara birden yüklendiğiniz zaman –örneğin benim de zamanında olduğu gibi- birden parlayıp çıkıldığı zaman ilerleyen zamanlarda oraları görmediği için bir değişkenlik oluyor ve o değişkenliği atlatması çok zor oluyor. O yüzden daha kontrollü ve sabırlı ilerliyorlar. Bu konuda da çok doğru hareket ediyorlar. Genç arkadaşlarımız da zaten iyi çalışıyorlar. İnşallah onlar da mücadelelerini gösterdikleri zaman hak ettikleri yerde olacaklardır” yorumunda bulundu.

Ozan Tufan neşeli göründü

Bu arada Ozan Tufan, basın toplantısında neşeli olduğu gözlendi. Basın mensuplarıyla şakalaşan sarı-lacivertli futbolcu, pozitif bir görüntü ortaya koydu. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler