Ozan Tufan'dan istek! İsmail Kartal'a iletti

Feride Kara
04.02.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 17:21

Sezon başında kiralık olarak gönderildiği Watford'dan Fenerbahçe'ye dönen Ozan Tufan Başakşehir maçı öncesinde İsmail Kartal'dan özel bir istekte bulundu

Ozan Tufan'dan istek! İsmail Kartal'a iletti

Fenerbahçe, sezon başında Watford'a kiraladığı Ozan Tufan'ı yeniden kadrosuna katarken milli futbolcunun teknik direktör İsmail Kartal'dan özel bir isteği oldu.

Ozan Tufan Kartal'dan formayı istedi

Süper Lig'de haftasonu Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Ozan Tufan teknik direktör İsmail Kartal ile görüştü. Ozan'ın Kartal ile yaptığı görüşmede, "Tamamen hazır bir şekilde geldim. Hiçbir eksiğim yok. Görev vermeniz halinde Başakşehir maçında forma giyebilirim" dediği ve formayı istediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Trabzonspor'un gözü Serdar Aziz'de
Habere Git

Top taca çıksın diye bazen dua ediyorum

İngiltere Premier League ekibi Watford'dan geri dönen Ozan Tufan Kasım ayında bir röportaj verdiği röportajda Premier Lig'in zorluğuna vurgu yapmış ve ilginç ifadeler kullanmıştı. Ozan, "Türkiye Ligi'nde futbol biraz duruyor sahada. Yere yatan futbolcular, zaman geçirmeler... Premier Lig'e geldiğim günden beri top taca çıksın diye bazen dua ediyorum nefes almak adına. Saliselik taç atışları var. Pozisyon alalım, dinlenelim, nefes alalım yok. Birkaç haftadan sonra ben de alıştım. Premier Lig'de bazı maçlarda durunca benim de garibime gidiyor. Niye duruyor bu futbol diyorum. Türkiye Ligi'ni izliyorum, beğenmemeye başlıyorum. Gözümüz alıştı Premier Lig'in futboluna." diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler