Ozan Tufan'dan Beşiktaş'a: “Kulübümle anlaşırsanız gelirim” Şenol Güneş...

Ali Bozkurt
26.12.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 11:01

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan alan Ozan Tufan, Şenol Güneş'e Hull City ile anlaşmaları halinde geleceğini söyledi. Detaylar...

Ozan Tufan'dan Beşiktaş'a: “Kulübümle anlaşırsanız gelirim” Şenol Güneş...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Hull City'e transfer olan Ozan Tufan'ı listesine alan Kartal, orta saha oyuncusuna teklifini iletti. Tufan için teknik direktör Şenol Güneş'in devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Şenol Güneş arayp teklif sundu

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Ozan Tufan’ı teknik direktör Şenol Güneş bizzat aradı. Sabah'ın haberine göre; tecrübeli futbolcu, üzerinde büyük emeği olan Güneş’e “Kulübümle anlaşırsanız gelirim hocam” yanıtını verdi.

Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmayı amaçlıyor. Kartal, devre arasında transferi tamamlamak için girişimlere başladığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Hedefte Şenol Güneş var: Beşiktaş'ın orta oyunu!
Habere Git

Hull City, bonservis bekliyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, sezon başında Fenerbahçe'den  3 milyon Euro’ya transfer edilen Ozan Tufan için bonservis beklentisi bulunuyor. İngiliz ekibi milli oyuncunun satışından kasasına  2.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. 

4 gole katkı sağladı

Sezon başında Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, EFL Championship'te 20 karşılaşmada görev aldı. 27 yaşındaki oyuncu Sarı-Siyahlı formayla çıktığı maçlarda ise 4 gol atma başarısı gösterdi. Tufan, asist katkısı sağlayamadı.

Fenerbahçe'de iki kez kadro dışı kaldı

Fenerbahçe'de iki kez kadro dışı kalan ve bu sezon başında iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile sözleşme imzaladı. 2025 yılına kadar sözleşme imzalayam Ozan Tufan, 1 sene de opsiyonu bulunuyor. 11 milyon Euro'ya  kadar yükselen değeri güncel olarak 3.5 milyon Euro seviyelerine kadar geriledi.

İlgini Çekebilir
Caner Erkin Kartal'a değil La Liga'ya uçuyor!
Habere Git

45 gole katkı verdi

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 182 maçta süre alan Ozan Tufan, 21 kez gol sevinci yaşadı ve 24 asist yaptı.

Salernitana talip

Hull City formasıyla ilk haftalarda gösterdiği performanla dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan, eski Galatasaraylı kaleci ve  Salernitana'nın Sportif Direktörü Morgan De Sanctis'in Ozan'ı Hull City'den almak istediği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler