Ozan Tufan'ın menajeri duyurdu! Farklı liglerden takımlar...

29.03.2021 - 18:10 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 19:23

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Ozan Tufan, Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takımımızın Letonya ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu. Tufan, en büyük hayalinin Premier Lig’de forma giymek olduğunu belirtti. Peki, Ozan Tufan başka neler söyledi? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Ozan Tufan, Dünya Kupası Elemeleri'nde Letonya ile oynanacak maç öncesi konuştu.

“Bursa’da Şenol Hoca ile birlikte çalışmıştık”

Ozan Tufan, Bursaspor’da forma giydiği dönemde Şenol Güneş ile çalıştığını ve Şenol Hoca'nın, Milli Takım’da kendisinin rahat hissetmesinde yardımcı olduğunu belirtti. Tufan, “Bursaspor zamanında hocamla beraber çalışmıştık. Bana o zaman da büyük katkıları olmuştu. Doğru yolu seçmeme sebep olan insanlardan bir tanesi. Buraya gelince de beni rahat hissettirdiği için skorlara ve takıma katkım oluyor.” şeklinde konuştu.

“İki yönlü oynamaya çalışıyorum”

Oynadığı mevkide kendisini iyi hissettiğini söyleyen genç futbolcu, “Şu an oynadığım mevkiide kendimi çok iyi hissediyorum. İki yönlü oynamaya çalışıyorum. Zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Benim için sıkıntı değil. Önemli olan burada A Milli Takımımızın başarısı.” ifadelerini kullandı.

“Premier Lig’i istiyorum”

Hayalinin İngiltere Premier Lig’de oynamak olduğunu ifade eden Ozan Tufan, “Daha yeni başlıyoruz. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Her futbolcunun hayali gibi benimki de kendimi yurt dışında gösterebilmek. Oynamak istediğim lig İngiltere Premier Ligi. İnşallah en kısa sürede gerçekleşir.” dedi.

Crystal Palace istemişti

Öte yandan, geçtiğimiz ara transfer döneminde İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Crystal Palace’ın Ozan Tufan’ı istediği, hatta yaklaşık 10 milyon Euro’luk bir teklifte bulunacağı iddia edilmişti.

 

İşte Ozan Tufan'ın açıklamaları:

 

Ozan Tufan'ın menajeri duyurdu: "Ozan Tufan'ı isteyen takımlar var"

Ozan Tufan'ın geleceğiyle ilgili Rus basınına konuşan menajeri Utku Cenikli, "Farklı liglerden birçok takımın Ozan Tufan'ı takip ettiği bir sır değil. İletişim halindeyiz, ancak şu anda mart ayındayız ve transfer görüşmeleri hakkında konuşmak için gerçekten çok erken. Biraz daha bekleyelim" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler