Son dakika: Ozan Tufan'lı Watford, Ranieri ile yollarını erken ayırdı!

Orhan Gülek
24.01.2022 - 21:44 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 22:47

Milli futbolcu Ozan Tufan'ın forma giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Watford'da teknik direktör Claudio Ranieri'nin görevine son verildi. İşte detaylar

Son dakika: Ozan Tufan'lı Watford, Ranieri ile yollarını erken ayırdı!

AJANSSPOR - HABER

Ozan Tufan'ın formasını giydiği Premier Lig ekibi Watford'da Teknik Direktör Claudio Ranieri ile yollar ayrıldı.

Watford'ın başına 4 Ekim'de geçen İtalyan teknik adam, takımın 13 lig ve bir İngiltere Federasyon Kupası maçında yalnızca 2 galibiyet elde etmesi sonrası görevden alındı. Kulüpten yapılan açıklamada, 70 yaşındaki Ranieri'ye emeği için teşekkür edildi.

Kariyeri başarılarla dolu

Kariyerinde Chelsea, Juventus, Inter, Roma, Napoli, Atletico Madrid, Valencia, Monaco gibi Avrupa'nın önemli kulüplerini çalıştıran Ranieri, Leicester City'yi 2015-16 sezonunda Premier Lig şampiyonluğuna taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
Claudio Ranieri'den Ozan Tufan sözleri: 'Bir türlü...'
Habere Git

Ozan Tufan'ı eleştirmişti

Watford'un FA Cup 3. Tur mücadelesinde Leicester City'e 4-1 mağlup olduğu karşılaşmada 11'de başlayan ancak oyunda kaldığı süre içerisinde etkili olamayan Ozan Tufan, hocası Claudio Ranieri'den eleştiri almıştı.

"Ozan Tufan, Premier Lig'in ritmini yakalaması gerekiyor"

Karşılaşmanın ardından konuşan Watford'un İtalyan Menajeri Ranieri, Fenerbahçe'den kiralanan milli futbolcunun performansını eliştirirken, "Ozan Tufan'da şu anda bir ilerleme yok. Bazen oynuyor, bazen oynamıyor. Pek fazla ivme kazanamadı ve bir türlü form grafiğini yükseltemedi. Yetenekli bir oyuncu, ancak oyuna katılım sağlamada sorun yaşıyor. Bu da onun kondisyon seviyesinin düşük olduğunu gösteriyor. Ozan Tufan yetenekli ve yüksek kaliteli bir oyuncu ama daha fazla oynaması için Premier Lig'in ritmini yakalaması gerekiyor."

İngiltere'de istediği ortamı bulamayan Ozan Tufan, Watford formasıyla 3'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 7 maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler