Özat: "Oyuncularımla gurur duyuyorum."

28.08.2017 - 00:21 | Son Güncellenme: 28.08.2017 - 00:21

AJANSSPOR- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

"İyi mücadele oldu. Bugünkü mücadelelerinden dolayı oyuncularımla gurur duyuyorum. 40 dakika bir, son 10 dakikayı 2 eksik oynayan bir takımdık. Ama buna rağmen ileride basmaya devam ettik. Bu milli takım arası iyi gelecektir bize. Yeni transfer Jailton'un da adaptasyonu hızlanacaktır. "

Basın toplantısı

Ümit Özat, Süper Lig'in 3. haftasında 2-1 yenildikleri Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında da, futbolcularının sergilediği performanstan gurur duyduğunu belirterek, "Maçın 40-45 dakikası 10, son dakikalarda da 9 kişi oynadık. Fenerbahçe'ye karşı bu kolay bir iş değil." diye konuştu.

Eksik oynamalarına karşın oyunu kazanmak için hamleler yaptıklarını ancak başarılı olamadıklarını dile getiren Özat, milli maç nedeniyle lige verilen aranın takıma iyi geleceğini vurguladı.

Zor bir fikstürleri olduğuna dikkati çeken Özat, "Ama arayla ama sırayla oynayacağız. Ona nedenle toplayabildiğimiz kadar puan almayı istiyoruz." ifadesini kullandı. 

Özat, başkent ekibinin transferlerine ilişkin bir soruya karşılık şu değerlendirmeyi yaptı:
"Ahmet İlhan'dan memnunum, Jailton iyi iş çıkardı, takıma katkısı olacak, Dialo yeni alışıyor. Sonuçta biz bir sistem takımıyız. Oyuncuların hemen adapte olması kolay değil. Ligin 3. haftası, daha transferleri değerlendirmek için erken. Skuletic'i kadroya almadım, fizik olarak eksiği var. Takımın genel anlamda 8-10 hafta içinde rayına oturacağını düşünüyorum. Allah var, kimi istediysek alındı. Her oyuncuyu ben istedim. İnandığımız isimleri biz söyledik. Mehmet Taş da bu takıma katkı sağlayacak. Her sene buraya Messi ya da Neymar gelmiyordu. Ben mücadeleye bakıyorum." 

Senin için hazırladığımız haberler