Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Hataysporlu Volkan Demirel'e Yardım Maçı Çağrısı

Akın Ungan
12.05.2023 - 15:01 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 15:12

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'de teknik direktör Volkan Demirel ile konuştuklarını, Hatayspor ile depremzedeler için yardım maçı yapabileceklerini söyledi.

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Hataysporlu Volkan Demirel'e Yardım Maçı Çağrısı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, uluslararası düzeyde bir yardım kuruluşu olan Stelp ile yardım anlaşması imzaladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Stelp ile düzenlenen sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu.

Sezon sonu Hatayspor ile yardım maçı gündemde

Özbek, deprem bölgesindeki insanlara yardımların devam edeceğini ve sezonun sona ermesinin ardından deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ile yardım maçı yapabileceklesini söyledi. 

"Bu unutulacak gibi bir acı değil"

Özbek, "Türkiye ve Türkiye'yi seven insanlara sesleniyorum. Bu deprem felaketini unutmayalım, unutturmayalım. Zaman içerisinde acıların derinliği unutuluyor. Ama bu öyle bir acı değil. 50 binden fazla insanımız öldü ve 11'den fazla şehrimiz tarumar oldu. Bunu unutmayalım" dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan Icardi, Rashica ve Kaan Ayhan planı! Bir yıldıza antrenörlük teklifi...
Habere Git

"Galatasaray insanların yaraları sarılana kadar devam edecek"

Sözlerine devam eden Özbek, "Devlet elinden geleni yapıyor ama bu işi sadece devlete bırakmamalıyız. Sivil toplum kuruluşları bugünler için var. Galatasaray Kulübü de bu bölgedeki insanların yaraları sarılana kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

"Stuttgart ile Almanya'da maç yapacağız"

Galatasaray Başkanı, "Bakü'ye de gittik, yardım toplamak için maç yaptık. Yüklü bir hasılat getirisi oldu. Bundan sonraki süreçte Stuttgart ile Almanya'da maç yapacağız. Hasılatı deprem bölgesine göndereceğiz" şeklinde konuştu.

"Planlamalarla Erden Timur ilgileniyor"

Dursun Özbek, "Hatay ile irtibat halindeyiz. Hatay yok olmuş! Planlamalar yapılıyor. Erden Timur Bey ilgileniyor" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fener iç transferde düğmeye bastı! İrfan Can Eğribayat'ın bonservisi alındı
Habere Git

"Lig bitince Hatayspor ile maç yapabiliriz"

Özbek, "Lig bitince Hatayspor ile maç yapabiliriz. TFF'de Volkan Demirel ile karşılaştım. Volkan'a aynı şeyi teklif ettim. Volkan da 'Sporcularımızın hepsi gitti' dedi. Ben de 'Sporcu olması önemli değil, birilerini bul ve Hatayspor forması giydir. Bölge insanına moral olsun' diye konuştum. Bölge insanı için her şeyi yapacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler