Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in savcılık ifadesi ortaya çıktı

Akın Ungan
11.07.2024 - 17:26 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 17:32

Son dakika haberleri | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine adliyeye gelerek verdiği ifade ortaya çıktı. İşte detaylar.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in savcılık ifadesi ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin 6 Kasım 2023 ve 27 Şubat 2024 tarihlerinde yaptığı açıklamaları nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunduğu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifade verdi.

Dursun Özbek'in ifadesi ortaya çıktı

Haber Global'de yer alan habere göre dün saat 16.30 sularında adliyeye gelen Dursun Özbek'in verdiği ifade ortaya çıktı.

"Provokasyon FETÖ ve PKK'nın işi... Ben itidal çağrısı yaptım"

Dursun Özbek, "İki kulüp de 100 yılı aşkın tarihe sahiptir. Bu süreç içerisinde iki kulüp arasında atışmalar olmuştur. Ancak futbol ortamında bu atışmalar insanları provoke edebilecek düzeye gelebiliyor, provokasyon da FETÖ ve PKK'nın işidir. Ben ortamı sakinleştirmek için itidal çağrısında bulundum" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski dünya yıldızı, Komençero'nun gizli ortağı çıktı!
Habere Git

"Fenerbahçe'ye PKK, FETÖ yakıştırması yapmam akla uygun değil"

Sözlerine devam eden Özbek, "Yoksa Fenerbahçe Kulübü'ne PKK, FETÖ yakıştırması yapmam akla uygun değildir. Kaldı ki ben açıklamalarımda kendilerinin adını da kullanmadım neden üstlerine alındılar anlayamadım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler