Özbekistan futbol heyetinden Süper Lig devine ziyaret

Orhan Gülek
07.12.2023 - 19:32 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 19:34

Özbekistan Futbol Federasyonu ile Özbekistan futbol kulüplerinin yöneticilerinden oluşan futbol heyeti, Fenerbahçe'ye ziyarette bulundu.

Özbekistan futbol heyetinden Süper Lig devine ziyaret

AJANSSPOR - HABER

Kulüpler Birliği Vakfı'nın düzenlediği organizasyon kapsamında Özbekistan Futbol Federasyonu ile Özbekistan futbol kulüplerinin yöneticilerinden oluşan futbol heyeti, Fenerbahçe Kulübünü ziyaret etti.

Ülker Stadyumu ve Fenerbahçe Müzesi'ni gezdiler

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre kulübün farklı departmanlarındaki yönetim biçimleriyle ilgili bilgiler almak amacıyla ziyarete gelen ekip, Ülker Stadyumu ve Fenerbahçe Müzesi'ni gezdi.

Sunumlar yapıldı

Kulüp yetkilileri tarafından Özbek futbol delegasyonuna scouting, kadro planlaması, pazarlama ve biletleme konularında sunumlar yapıldığı bildirildi.

"Fenerbahçe Avrupa'da örnek alınabilecek bir kulüp"

Ziyaretle ilgili kulüp televizyonuna konuşan Özbekistan Profesyonel Futbol Ligi Uluslararası İlişkiler Direktörü Zokhirjon Akramkhonov, Fenerbahçe'nin tecrübelerinden faydalanmak için geldiklerini belirterek "Fenerbahçe Avrupa'da örnek alınabilecek bir kulüp. Çok özel bir tarihe ve en ateşli taraftarlara sahip. Bizim kulüplerimiz için de örnek teşkil ediyor. Bu yüzden Özbekistan futbol heyeti olarak buradaki sunumları dinlemeye ve her departman için pek çok yönetim biçimi öğrenmeye geldik." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük spor kulübü"

Fenerbahçe ile yapılacak iş birliğinin kendilerini için onur verici olduğunu ifade eden Akramkhonov, "Hem Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük spor kulübü hem de Türk vatandaşları bizim kardeşimiz. Futbol ile böyle bir köprü inşa ettiğimiz için çok mutluyuz. İleride daha büyük projelerde birlikte olmak dileği ile tekrardan teşekkür ederiz." yorumunda bulundu.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler