Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Vincenzo Montella yorumu

22.09.2023 - 12:45 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 12:56

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Milli Takım yeni teknik direktörü olarak açıklanan Vincenzo Montella hakkında görüş bildirdi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Vincenzo Montella yorumu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bilyoner ile imzalanan sponsoruluk anlaşmasında basınla bir araya geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından resmen açıklanan Vincenzo Montella hamlesini değerlendirdi.

"Bir antrenör değişikliği oldu"

Dursun Özbek, "Milli Futbol Takımımız'da bir antrenör değişikliği oldu. Konu tamamen TFF'nin insiyatifindeki bir konudur" ifadelerini kullandı.

"Milli Takım için en iyisi olduğunu düşünüyorum"

Özbek, "Milli Takım'ın başarısı için gerekeni yapacakları konusunda en ufak kuşkumuz yok. Dolayısıyla yaptıkları seçimin Milli Takım için en iyisi olduğunu düşünüyorum. İnşallah başarıyı elde ederiz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın hedefi belirlendi: 50 milyon Euro
Habere Git

Montella ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

TFF'den yapılan açıklamada, "A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Sayın Vincenzo Montella'nın imza töreni 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecektir. A Milli Takımımızın yeni Teknik Direktörü Sayın Vincenzo Montella'ya görevinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler