Özcan Bizati: “Oldum dediğin gün, öldüğün gündür”

04.04.2021 - 18:28 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 18:31

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor'u yendi. Peki Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati neler söyledi? İşte detaylar...

Özcan Bizati: “Oldum dediğin gün, öldüğün gündür”

Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati değerlendirmelerde bulundu.

Özcan Bizati’nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Özcan Bizati: “Biz mantalite üzerinde çok durduk. Mantalite üzerinde durup oyuncuların performansını artırmamız gerekiyordu. Aslında olayın özeti şu; Biz oyuncularımızı olduğu gibi değil, olabilecekleri gibi hayal etmeye öğretmeye çalışıyoruz. Onu başardığımızda kulübümüzde daha üst sıralarda olacak, takımımızda daha üst sıralarda olacak ve oyuncularımızda daha üstlerde olacak.”

“Onların formatını kabul etmemiz gerekiyordu”

Özcan Bizati: “Karşımızda sezon başından beri iyi organize olmuş hazır bir takım vardı. Ne kadar oynamayan oyuncusu olsa da farklı oyuncularla oynasa da bu formatı sezon başından beri oynayan bir takım. Bizi zorlayacakları belliydi. Onların formatını kabul etmemiz gerekiyordu ama bu demek değil ki onlara teslim olalım. Bizim de kuvvetli yanlarımız var. Onları ortaya çıkarmamız gerekiyordu. Onların oyununu oynayamazdık kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyordu ve onda da başarılı olduk.”

“Biz yeni başlıyoruz”

Özcan Bizati: “Biz kendi işimize bakacağız. Biz üç maçla lige tutunduk, biz yeni başlıyoruz. Devam etmemiz gerekir. Oldum dediğim gün Türk futbolunda öldüğün gündür. Biz hep ileriye gideceğiz.”

Senin için hazırladığımız haberler