Özdemir: "Cumaya kadar beIN Sports'la anlaşma imzalanacak"

21.12.2020 - 21:36 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 21:36

Süper Lig'in 13. haftası geride kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu bugün açıkladığı kararla ligin 2. yarısında koronavirüs sebebiyle maçlara çıkamayan takımların hükmen mağlup sayılacağını açıkladı. TFF Başkanı Nihat Özdemir öte yandan beIN Sports konusunda önemli açıklamalar yaptı. Özdemir, beIN Sports'la cuma gününe kadar anlaşacaklarını söyledi. İşte detaylar...

Özdemir: "Cumaya kadar beIN Sports'la anlaşma imzalanacak"

17 Kasım 2020'de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve beIN Sports'un anlaştığını duyurmuştu.

Ancak o günden bu yana resmi sözleşme imzalanmadı.

Yayıncı kuruluş tartışmaları sürerken TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu hafta cuma gününe kadar anlaşmayı umut ettiklerini söyledi.

"Görüşmelere başladık"

TRT Spor'a konuşan Nihat Özdemir, "Yayıncı kuruluş para ödemediği için çok centilmence saygı içeresinde bu eylemi yaptılar. Yayıncı kurulaşla görüşmelerimiz devam ediyor. Yayıncı kuruluş bütün ödemelerin yapıldığını söyledi. Biz de bunun doğru olmadığını söyledik.

Görüşmelere başladık. Bu cumaya kadar anlaşmaya vararak yeni sözleşmesinin imzalanacağını düşünüyorum. Ödemeler ondan sonra gerçekleşecek. Ne kadar ödeneceği konusunda anlaştık ama protokollün bazı maddelerinde ve ödeme şeklinde problemler var. Bunun da halledieceğini düşünüyorum" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler