Özdilek: "Böyle bir süreçte bu müsabakayı kazanmak..."

29.10.2017 - 19:14 | Son Güncellenme: 29.10.2017 - 19:14

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor'u yenmelerinin, öz güven açısından önemli olduğunu söyledi.

Özdilek, 1-0 kazandıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, göreve galibiyetle başladığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Atiker Konyaspor camiasının çok stresli ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Özdilek, "Böyle bir süreçte bu müsabakayı kazanmak, oyuncu ve camianın öz güveni açısında çok önemliydi. Elimizde sihirli değnek yok. Birçok şeyi değiştirmek için zamana ihtiyacımız var. Bugün en azından bunun sinyalini vermek istiyorduk. Bunu da verdiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

Maçın iki takım açısından da çok önemli olduğunu vurgulayan Özdilek, şunları söyledi:

"Rakip son maçını kazanmış, moralli bir şekilde geldi. Biz ise son 3 maçtır kazanamıyoruz. Bir travma var. Hoca değişti ve seyircisinden uzak. Bunları eklediğiniz zaman kolay bir maç değildi. Zaten istatistiklerimizde zor gol atan ve zor gol yiyen bir takım olduğumuz söyleniyor. Gol yememe özelliğimiz devam edecek. Ama üretme ve gol bulma sayımızı biraz yukarı çıkarmalıyız."

UEFA Avrupa Ligi'nde Salzburg ile oynayacakları maça odaklandıklarını anlatan Mehmet Özdilek, "Oynanmamış 3 müsabaka var. Biz de 3 puandayız. Matematiksel olarak devam eden her kulvarda olmayı seven bir adamım. Dolayısıyla Salzburg karşılaşması final gibi gördüğümüz müsabakalardan bir tanesi olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler