Özdilek istifa edecek mi?

13.12.2015 - 17:08 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 17:46

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardaki takımlarla ciddi bir baskı içine girdiklerini belirterek, "Kafayı öne eğmemek lazım" dedi.

Özdilek, Medicana Sivasspor'un 1-0 kazandığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada beklemedikleri bir senaryoyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Maçın ilk 45 dakikasında güvensiz olduklarını, çok pas hatası yaptıklarını ve rakip sahada çoğalamadıklarını ifade eden Özdilek, "Orta saha oyuncularımızı, konuşmamıza rağmen rakip ceza sahasına sokamıyoruz. Buna rağmen klasik hastalığımız olan duran toptan gol yiyoruz" diye konuştu.

Değişiklikler sonrası ikinci yarıda oyuna biraz daha müdahil olduklarını dile getiren Özdilek, şöyle devam etti:

"Üretkenlik anlamında yine sahada yoktuk. Hiç pozisyon üretemedik. Öz güven sorunumuz var. Saha içinde sorumluluk almada ciddi sıkıntılarımız var. Bunları konuşmamıza rağmen bir türlü aşamıyoruz, bir kademe yukarı taşıyamıyoruz. Oyuncunun istemesi önemli. Maçtan önce, en kötü senaryomuz beraberlik olmalı diye planlamıştık. Şu an itibarıyla alt sıralardaki takımlarla ciddi bir cenderenin içindeyiz ama kafayı da öne eğmemek lazım. 19 tane maç var, devre arasında bu takımın ciddi takviyelere ihtiyacı olduğu aşikar. Takviyeler yapılırsa bu takım doğru yolu bulacaktır."

Özdilek, "Görevinize devam edecek misiniz?" sorusunu, "Benlik bir problem yok ama başımızda başkan ve yönetim kurulları vardır onların kararlarına saygı duymak lazım. Olursa da oturup konuşuruz. Kolay bir süreç değil. Bu süreci doğru ve sağlıklı atlatmak en büyük dileğim ama gelebilecek her türlü şeye hazırlıklıyız" şeklinde cevapladı.

Senin için hazırladığımız haberler